- 4,398
- 1,121
- 113
Yürek hoplattı oyle bir won ama
25 saniye kalbim durduOha tam baremde geldi lan şaka gibi kamsjz
Daha kötüsü 7 serbest atış kaçtı qqO değil de biz 3 sayı ile 21k mi kaybettik vay amk arkadaş
Larnacayi görünce hiç bir şeye oynamam 3.ceyrek 27.5 üst desin yine basmam öyle bir takım çok yaktı beni sadece kendi Ligi'nde iyi atıyorO değil de biz 3 sayı ile 21k mi kaybettik vay amk arkadaş
O maç 3. Çeyrek üstLarnacayi görünce hiç bir şeye oynamam 3.ceyrek 27.5 üst desin yine basmam öyle bir takım çok yaktı beni sadece kendi Ligi'nde iyi atıyor
Unut onları önüne bak artık kankaLarnacayi almasam Bourg ilk yarı 43 atar alacaktım o da patates oluyormuş gibi
Yine mi söylediğinin tersi olur öyle demiştin ya 🤣O maç 3. Çeyrek üst
Çözdün bu işi hahahahahaYine mi söylediğinin tersi olur öyle demiştin ya 🤣
Olur tabikide kesene bereket reisBayadir ugramiyordum. Büro jokerbet çekim verdim dmden @murobaşkan a iban salın 400 er gondersin. @Atabeyrg @Athena
Sen bana iban at @murobaşkan sorun olmaz çekim gelirse 1300 göndereyim arkadaşlara gönder olur mu?
Kesene bereket kankaBayadir ugramiyordum. Büro jokerbet çekim verdim dmden @murobaşkan a iban salın 400 er gondersin. @Atabeyrg @Athena
Sen bana iban at @murobaşkan sorun olmaz çekim gelirse 1300 göndereyim arkadaşlara gönder olur mu?
Eskiden kazanırdım sonra üst bağımlısı oldum alt oynayamiyorum o günden beri yüzüm gülmedi çözsem de elim gitmiyor 🤣Çözdün bu işi hahahahaha
Teşekkürler kesene bereketBayadir ugramiyordum. Büro jokerbet çekim verdim dmden @murobaşkan a iban salın 400 er gondersin. @Atabeyrg @Athena
Roll zamaniiHerkes roll açsın
Olacağı varsa olur ama en çok alt geliyor gibiEskiden kazanırdım sonra üst bağımlısı oldum alt oynayamiyorum o günden beri yüzüm gülmedi çözsem de elim gitmiyor 🤣