- 23,701
- 22,090
- 113
Cekil gelmemistir sen zaten ibanini marley e at o geldiği zaman atar sna zatenMevzu ne oldu dostlar bilgisi olan var mıdır acaba swigger bence çekim bekliyor olabilir maç sonuçlanmıştır yahu
Cekil gelmemistir sen zaten ibanini marley e at o geldiği zaman atar sna zatenMevzu ne oldu dostlar bilgisi olan var mıdır acaba swigger bence çekim bekliyor olabilir maç sonuçlanmıştır yahu
Bitti kardeşim sonuçlandı burasıBol şans diliyorum
Biliyorum gende de yazayım dedim dostumBitti kardeşim sonuçlandı burası
Bilgi geçer diye bekliyordum bende öyle yaptık zaten 🐎🐎Cekil gelmemistir sen zaten ibanini marley e at o geldiği zaman atar sna zaten
Sabaha kadar çekimine bakar bakar durur site 😁Çekimde hareket yok hala beklemede dostlar. Ne iptal var ne onay bekliyoruz
bu bonus ilk yatırımda falan mı geçerli dost yoksa sınırsız mı?Pending oldu sonunda.
İlk yatırım hoşgeldin bonusubu bonus ilk yatırımda falan mı geçerli dost yoksa sınırsız mı?
kredi çekiyorlar şu an ödemeyi yapabilmek içinSite baya yavaşmış
Bu çekim kısa sürer 5 10dk2 saat sonra pending e düşmesine rağmen iptal edip başka yönteme yönlendirdiler. İbnelik yapmasalar bari Ekli dosyayı görüntüle 820723
Bu sitelere yatirim felan yapmayın dost2 saat sonra pending e düşmesine rağmen iptal edip başka yönteme yönlendirdiler. İbnelik yapmasalar bari Ekli dosyayı görüntüle 820723
Öderler 15 dakkaya diye düşünüyorum geç olsun güç olmasın2 saat sonra pending e düşmesine rağmen iptal edip başka yönteme yönlendirdiler. İbnelik yapmasalar bari Ekli dosyayı görüntüle 820723
1 ay olmuş hala ödememişler ne biliyim2 saat sonra pending e düşmesine rağmen iptal edip başka yönteme yönlendirdiler. İbnelik yapmasalar bari Ekli dosyayı görüntüle 820723
tebrikler abi2 saat sonra pending e düşmesine rağmen iptal edip başka yönteme yönlendirdiler. İbnelik yapmasalar bari Ekli dosyayı görüntüle 820723
Burada ki arkadaslar iban atabilir misiniz dmden?Ana para çevrim kuponunu bekleyelim toplu çekim vereceğim.
Liste
@selamsizsabahsiz
@zeisy
@Hyper28
@Marley15
@haydarigeceler
@ÖmerBaba
@Erhan2121
Dm'den @Marley15 e yaziyorum. Dağıtımı yapacaktır sorun olmadan diye düşünüyorum. Kendisi ile iletişime geçersiniz. Yeni sponsor olmuş büro. Umarım çekimde sıkıntı yaşamayız. Çekimi, çekim durumunu buraya yazarım.
Burada ki arkadaslar iban atabilir misiniz dmden?
@selamsizsabahsiz
@zeisy
@Marley15
@Erhan2121
@Hyper28
@haydarigeceler