- 9,493
- 1,201
- 113
2 daha çıkmasınn
Maşallah yigidimeAna para çevrim kuponunu bekleyelim toplu çekim vereceğim.
Liste
@selamsizsabahsiz
@zeisy
@Hyper28
@Marley15
@haydarigeceler
@ÖmerBaba
@Erhan2121
Dm'den @Marley15 e yaziyorum. Dağıtımı yapacaktır sorun olmadan diye düşünüyorum. Kendisi ile iletişime geçersiniz. Yeni sponsor olmuş büro. Umarım çekimde sıkıntı yaşamayız. Çekimi, çekim durumunu buraya yazarım.
Kesene bereket olsun canoAna para çevrim kuponunu bekleyelim toplu çekim vereceğim.
Liste
@selamsizsabahsiz
@zeisy
@Hyper28
@Marley15
@haydarigeceler
@ÖmerBaba
@Erhan2121
Dm'den @Marley15 e yaziyorum. Dağıtımı yapacaktır sorun olmadan diye düşünüyorum. Kendisi ile iletişime geçersiniz. Yeni sponsor olmuş büro. Umarım çekimde sıkıntı yaşamayız. Çekimi, çekim durumunu buraya yazarım.
Bu liste bana dm atsın gelince gönderim yaparızAna para çevrim kuponunu bekleyelim toplu çekim vereceğim.
Liste
@selamsizsabahsiz
@zeisy
@Hyper28
@Marley15
@haydarigeceler
@ÖmerBaba
@Erhan2121
Üzüldüm valla ama bakiyeden falan değil sadece bende takip ettim ama neden ayrı tuttun bilmediğim için, canın sağolsunAna para çevrim kuponunu bekleyelim toplu çekim vereceğim.
Liste
@selamsizsabahsiz
@zeisy
@Hyper28
@Marley15
@haydarigeceler
@ÖmerBaba
@Erhan2121
Eyv 2018 kayıtlı bu zamana kadar banlanmamis sa dürüsttür o kadarBu liste bana dm atsın gelince gönderim yaparız
İllegal Hayatlar meclis izliyorum . 30 dk 10-15 dk gecikiriz shooter 2 falan demeyin hemen 🤣🤣
eline sağlık dost haftasonu kasa ayarlıcam bize bi yol göster 🙈Ana para çevrim kuponunu bekleyelim toplu çekim vereceğim.
Liste
@selamsizsabahsiz
@zeisy
@Hyper28
@Marley15
@haydarigeceler
@ÖmerBaba
@Erhan2121
2-3 kez banlanmamız , içeri girmişliğimiz var hakaretten, küfürden 🤣Eyv 2018 kayıtlı bu zamana kadar banlanmamis sa dürüsttür o kadar
erkekliğin şanındandır2-3 kez banlanmamız , içeri girmişliğimiz var hakaretten, küfürden 🤣
Olur onlarda kanka dürüstlük başka seviye 🌹🐎2-3 kez banlanmamız , içeri girmişliğimiz var hakaretten, küfürden 🤣