Aynen dost son adim giderse yüksek kayıp alırızTambetten çekim paylaş alırız çekelim başka büroya atayım. Hem kayıp bonusu şansımız yükselir
Öyle yap dostTambetten çekim paylaş alırız çekelim başka büroya atayım. Hem kayıp bonusu şansımız yükselir
Son 1 dk takip edemedim gelmiss😊Tambetten çekim paylaş alırız çekelim başka büroya atayım. Hem kayıp bonusu şansımız yükselir
Dost inşallah roll başarılı olurda bize roll yaptırır dost bi sen bi ben kaldık forumda ödül alamayan😀Öyle yap dost
MantıklıTambetten çekim paylaş alırız çekelim başka büroya atayım. Hem kayıp bonusu şansımız yükselir
He valla herkes aldiDost inşallah roll başarılı olurda bize roll yaptırır dost bi sen bi ben kaldık forumda ödül alamayan😀
Kanka sen hiç kendi paranla konu açtın mı son zamanlardaDost inşallah roll başarılı olurda bize roll yaptırır dost bi sen bi ben kaldık forumda ödül alamayan😀
Açtım dost 2 kere ama lose oldum atayim istersen ekran resmiKanka sen hiç kendi paranla konu açtın mı son zamanlarda
Yok atmana gerek yok sordum sadeceAçtım dost 2 kere ama lose oldum atayim istersen ekran resmi
Hee ama hic başarılı olamadım yani orası ayriYok atmana gerek yok sordum sadece
Çekim yeni beklemeye geçti@BySwigger nerdesin dost ellerim titriyor
He iyi bari bekliyoruz dostÇekim yeni beklemeye geçti