Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BySwigger / Kasa 490 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,449
10,916
113
Swiggerim 3te 3 yapcaz insss
Paran mi bitti güzel kardeşim. Kazanırken kaç kere etiket attım. Bir kere iplemedin dm kutun kapaliydi. Lafa gelince etiket at eski dostuz diyorsun ama icraat yok. Kalp kırmayalım akşam akşam. Boşuna takip etme. Açık açık söylüyorum sana atmam güzel dostum

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
Paran mi bitti güzel kardeşim. Kazanırken kaç kere etiket attım. Bir kere iplemedin dm kutun kapaliydi. Lafa gelince etiket at eski dostuz diyorsun ama icraat yok. Kalp kırmayalım akşam akşam. Boşuna takip etme. Açık açık söylüyorum sana atmam güzel dostum
Doğrudan demedin hiçbir dağıtımı etkinligimde de doğrudan takip etmedin gelip ulu orta şimdi böyle yazıyorsun evet böyle yazan adamdan dost olmaz yine de başarılı olursun umarım iyi akşamlar

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,416
10,057
113
İyi dedin

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,998
2,409
113
Başak 2. Yarı sutu yok

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,449
10,916
113
Doğrudan demedin hiçbir dağıtımı etkinligimde de doğrudan takip etmedin gelip ulu orta şimdi böyle yazıyorsun evet böyle yazan adamdan dost olmaz yine de başarılı olursun umarım iyi akşamlar
Ne yazmamı bekliyorsun ulu orta yerde para mı istiyim? Etiket atıyorum iplemiyorsun. Dm kutun kapalı. Atmamisken geçen istedin. Bende atmadım iyi ki de atmamişim.

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,449
10,916
113
Eski dost dediğin adamın takip etmesine gerek mi var? Burda kaç tane adama sor atiyorsa fazlasıyla atıyorum zaten. :)

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
Ne yazmamı bekliyorsun ulu orta yerde para mı istiyim? Etiket atıyorum iplemiyorsun. Dm kutun kapalı. Atmamisken geçen istedin. Bende atmadım iyi ki de atmamişim.
Dostum sorunlu musun sen dm kutum sana mı özel kapalı ilk adımı bir kisi atar sonuçta ayrıca bunun seni beni yok kendi kendine gelin güvey oluyorsun şu an yok iyi ki atmadım iyi ki vermedim komik duruyor

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,584
2,860
113
Diyeceğimiz dedik karsilikli üstüne laf etmen hâlâ olmuyor

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,449
10,916
113
2 dakika da 2 korner geldi patladik sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...