Almadık kiDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
Almadık kiDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
Katılıyorum bence @Barrios seçsinDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
Ben buradayım dostumDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
2 konuya yazanlar elensın kardesım doysunlar artıkDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
TeşekkürlerDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
2 konu da farklı konu seni ne ilgilendiren var ki2 konuya yazanlar elensın kardesım doysunlar artık
Üslubunu değiştirirsen sevinirim..@BySwigger hakan dıger konuda odul aldı ona vermene gerek kalmadı tebrıkker
2 konuya birden nasıl yetisiyorlar anlamiyorum2 konuya yazanlar elensın kardesım doysunlar artık
Oh be beklediğim mesajDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
3 konu aynı anda takıp edıyorlar bıde sıkayet edıyolar helal olsunÜslubunu değiştirirsen sevinirim..
Ulan az deilsin😂😂2 konuya yazanlar elensın kardesım doysunlar artık
@wasil 2 konu + capcap ekledi sen iyi yazdın 🤣2 konuya birden nasıl yetisiyorlar anlamiyorum
Münakaşa istemiyoruz reis özelden yazabilirsin ödül içinDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
Ben ne yaptım laa@wasil 2 konu + capcap ekledi sen iyi yazdın 🤣
ben tekyeri takipte zorlanıyorum 🤣@wasil 2 konu + capcap ekledi sen iyi yazdın 🤣
Kesene bereket kral
Eyww
Ben yokum