Hayırdır sen noluyor sana cevap vermek zorundamiyim sanaSenın ıcınde zor oldu 2 konu aynı anda
Hayırdır sen noluyor sana cevap vermek zorundamiyim sanaSenın ıcınde zor oldu 2 konu aynı anda
İnandık ve başardık3-5
15-40 dan döndü ne denilebilir ki. Helalin var Carle
Sağol dostum. Akşam attığın 750 ile geldik buraya. Baş tacısın 🫶Tebrikler dostum daim olsun @BySwigger
Güzel paraSağol dostum. Akşam attığın 750 ile geldik buraya. Baş tacısın 🫶
Kısmetinde varsa napıp edip oluyor3-5
15-40 dan döndü ne denilebilir ki. Helalin var Carle
@BySwigger benle ne alıp veremediği var bilmiyorum yalan söylüyor@BySwigger hakan dıger konuda odul aldı ona vermene gerek kalmadı tebrıkker
Abi almadık ödğlDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
AdamsınDostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin
Ben diğer konuda yoktum. Takip etmedim. Ayıp olmasın diye. Bu güzel düşüncen için teşekkürler dostum.Dostlar ciddi anlamda her iki rollu de takip edip yazanlar var. Az önce baktım gördüm. Oradan ödül alanlara ben takip etmiş olsa bile ödül vermek istemiyorum. Ciddi söylüyorum. Alamayanlar alsin