Tebrikler şansın daim olsun dostÇekim verdim siteyi denemiş olduk bakalım. Listeyi @Marley paylaşacak. Dağıtımı da yapacak kendisi. Bilgi vereceğim
Tebrikler şansın daim olsun dostÇekim verdim siteyi denemiş olduk bakalım. Listeyi @Marley paylaşacak. Dağıtımı da yapacak kendisi. Bilgi vereceğim
Teşekkürler kardeşimÇekim verdim siteyi denemiş olduk bakalım. Listeyi @Marley paylaşacak. Dağıtımı da yapacak kendisi. Bilgi vereceğim
Hadi hayırlı olsun reis 👍 kesene bereketÇekim verdim siteyi denemiş olduk bakalım. Listeyi @Marley paylaşacak. Dağıtımı da yapacak kendisi. Bilgi vereceğim
Kesene bereket dostÇekim verdim siteyi denemiş olduk bakalım. Listeyi @Marley paylaşacak. Dağıtımı da yapacak kendisi. Bilgi vereceğim
Öderse denenir yatırımın 20 katı çekim ama ufak ufak 1.3 bile oluyorÇekim verdim siteyi denemiş olduk bakalım. Listeyi @Marley paylaşacak. Dağıtımı da yapacak kendisi. Bilgi vereceğim
Ona aslinda 3 4 klik kasa lazim aksam ki sl ye 6 7 oran kombine atupÖderse denenir yatırımın 20 katı çekim ama ufak ufak 1.3 bile oluyor
Limit sorun olmazsa şampiyonlar ligi deli olur pideci kuponlarOna aslinda 3 4 klik kasa lazim aksam ki sl ye 6 7 oran kombine atup
Limit olmaz sl de ya kolay kolayLimit sorun olmazsa şampiyonlar ligi deli olur pideci kuponlar
Tüh yakalayamadım ajsjsjsBenim miktar 5k sanırım boş geçmişsin kankam ajsjssjsjejjeem 🤣🤣🤣😍😍
Eyvallah kral @BySwigger kesene bereket