Kimse görmeden kimse görmeden hah allah muhafaza 😀😀3.set 2.adimi oynadigimizda çok değişik şeyler oldu orada döndü roll![]()
Kimse görmeden kimse görmeden hah allah muhafaza 😀😀3.set 2.adimi oynadigimizda çok değişik şeyler oldu orada döndü roll![]()
Yazı tura atıyoruz gibi düşün. Servis karşılaşmayla alakalı. Servisler genelde yumuşak oluyor masa tenisinde. Karşılayarak başlayan taraf vs vs bir sürü tüyosu varsen tanıyon mu la bu adamları yoksa şans mı![]()
Dik gelirse iade alır mıyız 🤣Yazı tura atıyoruz gibi düşün. Servis karşılaşmayla alakalı. Servisler genelde yumuşak oluyor masa tenisinde. Karşılayarak başlayan taraf vs vs bir sürü tüyosu var![]()
ben futboldan devam ya jahsfjas sal gelsin solobet kod çekimi bekliyor buradan çıkarırız belkiYazı tura atıyoruz gibi düşün. Servis karşılaşmayla alakalı. Servisler genelde yumuşak oluyor masa tenisinde. Karşılayarak başlayan taraf vs vs bir sürü tüyosu var![]()
Patlariz birazdan fazla uzun sürmezben futboldan devam ya jahsfjas sal gelsin solobet kod çekimi bekliyor buradan çıkarırız belki![]()
Kasa girildiAdım 4
Danil Tolizin
Boris Popov
Genel 117.5 üst.
7 partili maçlar bunlar 3-3 e uzarsa easy win. Diğer türlü setlerden birinin uzaması lazım. Bol şans
Ayni durum bendede varSheratında beni bekliyo 😁✌
Mesela 1-2Adım 4
Danil Tolizin
Boris Popov
Genel 117.5 üst.
7 partili maçlar bunlar 3-3 e uzarsa easy win. Diğer türlü setlerden birinin uzaması lazım. Bol şans
Bol sanslarKasa girildi
Ben sessizce takibe gidiyorum wonlamaya gelirim 😂😂✌Adım 4
Danil Tolizin
Boris Popov
Genel 117.5 üst.
Şuan sıkıntı o zamanAdım 4
Danil Tolizin
Boris Popov
Genel 117.5 üst.