- 14,128
- 9,529
- 113
Diğer yarısıda borcuna gitti adamın beyler netBen senin sigarasız olduğunu nerden bileyim abi o andan yazsan atmazmiydim sence ağzınla diyon 6k alıp yarısını dağıtmışim zaten
Diğer yarısıda borcuna gitti adamın beyler netBen senin sigarasız olduğunu nerden bileyim abi o andan yazsan atmazmiydim sence ağzınla diyon 6k alıp yarısını dağıtmışim zaten
Peki benŞaşırtmasın dost ben onbeş günlük yokluk süreci yaşadık wasil bana iki kere rol dışında abi sigara alırsın diye attı murobaskan 6 k kazanıp 3k dagittiginda sigarasız olduğumu biliyordu 100 TL ha eksik ha fazla deyip atabilirdi istese
Ne kardeşi ben kimseyle kardeş değilim Forum arkadaşıyizHaklı olarak ödül atarken en önemli seçimi ahde vefa eşliğinde yapmak zorundayım yoksa hepimiz kardeşiz
Ve o zaman roll açarken belirt gelirse bu kişilere verecem diye yoksa roll rol olmuyor abiŞaşırtmasın dost ben onbeş günlük yokluk süreci yaşadık wasil bana iki kere rol dışında abi sigara alırsın diye attı murobaskan 6 k kazanıp 3k dagittiginda sigarasız olduğumu biliyordu 100 TL ha eksik ha fazla deyip atabilirdi istese
Sorun değil dost konu o değil seni severim o ayrı konu sadece seçim yapsrken ona dikkat etimyoksa baştan sona takip ettin hakkında ve bugün sana mutlaka atacağım problem yokBen senin sigarasız olduğunu nerden bileyim abi o andan yazsan atmazmiydim sence ağzınla diyon 6k alıp yarısını dağıtmışim zaten
Hiç hatırlamıyorum yaşlandık sanırımMetinde bana attı sigara parası
Ben hiç böle yapmıyorum kim varsa atıyorum ahde vefayida arka planda yapıyorum fero aynı şeyi sende yapabilirsinHaklı olarak ödül atarken en önemli seçimi ahde vefa eşliğinde yapmak zorundayım yoksa hepimiz kardeşiz
Şansın bol olsun dostÇekim verdim başka bürodan tek adım denicem. Gelirse
@qguzh4nn0
@engineer89
@Marley15
@sinansrml63
400 er duruma göre 500 olur belki. Bakarız. Futbol alır yüksek oran yakalarsak ek olarak @murobaşkan ile @Erhan2121 ulaşırız duruma göre
Liste güzel abi bana atma gelirse bol şans şimdiden hayırlı akşamlarÇekim verdim başka bürodan tek adım denicem. Gelirse
@qguzh4nn0
@engineer89
@Marley15
@sinansrml63
400 er duruma göre 500 olur belki. Bakarız. Futbol alır yüksek oran yakalarsak ek olarak @murobaşkan ile @Erhan2121 ulaşırız duruma göre
Nayir futboll olmaz basketcisin senÇekim verdim başka bürodan tek adım denicem. Gelirse
@qguzh4nn0
@engineer89
@Marley15
@sinansrml63
Bol şanslar bana da ulaşır mısınÇekim verdim başka bürodan tek adım denicem. Gelirse
@qguzh4nn0
@engineer89
@Marley15
@sinansrml63
B n unutmam dost bana yapılan hiçbir iyiliği karşılıksız bırakmadım bırakmada fazlasıylaHiç hatırlamıyorum yaşlandık sanırım
Muro ve sen benim için aynısınız benim kazandığım rolde yoktu olmadığı için benim de rol başarılı oldu ona odul vermedim sende yoktun sanada veremedim ama senin sigaranin olmadığıni bilsem 1 degil 3 paketlik sigara parası atardim snaa muroda eger senin sigaranin bile olmadigini biliyorsa atması lazım snaa wasil i ben çok seviyorum o yuzden onun adini yazdım o odul alınca ben mutlu olurum ben sadece bugün ku rol için konuştum adam kac saat senin rolünü takip etmiş senin gibi adamin onu görmemesi beni şaşırttı diye yazdım buraya dost hepsi buŞaşırtmasın dost ben onbeş günlük yokluk süreci yaşadık wasil bana iki kere rol dışında abi sigara alırsın diye attı murobaskan 6 k kazanıp 3k dagittiginda sigarasız olduğumu biliyordu 100 TL ha eksik ha fazla deyip atabilirdi istese
Sinani sürekli elstiririm ona rağmen adam bana iki kere sigara al usta diye attıNayir futboll olmaz basketcisin sen
Eyw dost sen önce kazan da Allah büyükÇekim verdim başka bürodan tek adım denicem. Gelirse
@qguzh4nn0
@engineer89
@Marley15
@sinansrml63
Eyvallah bol şanslarB n unutmam dost bana yapılan hiçbir iyiliği karşılıksız bırakmadım bırakmada fazlasıyla
Futbol sıkntı ya ama tabi sen bilirsinÇekim verdim başka bürodan tek adım denicem. Gelirse
@qguzh4nn0
@engineer89
@Marley15
@sinansrml63