Bende oradaydım 4k yapmıştı çekildi baştan başlamış bana zaten @Beşiktaş in rollu sponsorluğu nasip olmadıBesiktas konuda ben 3 saat oncede konusu acikti demi sen oradaydın gördüm bastan sona takip odul yok ayıp oldu bence
Bende oradaydım 4k yapmıştı çekildi baştan başlamış bana zaten @Beşiktaş in rollu sponsorluğu nasip olmadıBesiktas konuda ben 3 saat oncede konusu acikti demi sen oradaydın gördüm bastan sona takip odul yok ayıp oldu bence
He bu işler boyle artik gövde gösterisi yapamiuoz tekrar şamar oglani oldukEkmek yokmu sana. Dişladilar mi seni😀
Asla olur mu öyle şey 🥲😃😃Ekmek yokmu sana. Dişladilar mi seni😀
Yalan yanlış yerlerden bakma be gülüm4 asko
İlk iki oynadığın maça dene bence ustBir adım daha denememiz yok mu zuwnzjsjsj
Aynen ama diyecek bir şey yokBende oradaydım 4k yapmıştı çekildi baştan başlamış bana zaten @Beşiktaş in rollu sponsorluğu nasip olmadı![]()
Vallahi çekmişler 87 dinbendeYalan yanlış yerlerden bakma be gülüm
86-83
Bilmiyorum çekip bir çılgınlık yapabilirizİlk iki oynadığın maça dene bence ust
Başka bürodanBilmiyorum çekip bir çılgınlık yapabiliriz
Valla benim len besiktasin arasi iyidir hiç bana rol konularında haksızlık yapmadı bugüne kadar ama bugün bastan sona takip eden 2 arkadasin listede olmaması beni şaşırttı bayaBende oradaydım 4k yapmıştı çekildi baştan başlamış bana zaten @Beşiktaş in rollu sponsorluğu nasip olmadı![]()
Bu dünya hep yalan dolan erho 2 gündür soluyorum ben muroya gerekeniBesiktas konuda ben 3 saat oncede konusu acikti demi sen oradaydın gördüm bastan sona takip odul yok ayıp oldu bence
Gelirse tabiBaşka bürodan
Yap yap yeahhhBilmiyorum çekip bir çılgınlık yapabiliriz
Sende Beşiktaş gibi yapma hahahahahahBilmiyorum çekip bir çılgınlık yapabiliriz
Aynen 3k olmuşken baştan mi başlasak 😃😃Sende Beşiktaş gibi yapma hahahahahah