- 13,887
- 9,307
- 113
Sana versin payı mı diycem de ilk adımda patliycan 😂😂Ula 1 aydur koparmiuoz mlllet bizden kopariyor gunlerdir 0 iz hggg
Sana versin payı mı diycem de ilk adımda patliycan 😂😂Ula 1 aydur koparmiuoz mlllet bizden kopariyor gunlerdir 0 iz hggg
Yok harciyacam basmiyacam mk kumar pismanliktir ugtSana versin payı mı diycem de ilk adımda patliycan 😂😂
Ben niye görmüyorumUla 1 aydur koparmiuoz mlllet bizden kopariyor gunlerdir 0 iz hggg
3 kişiye veriyorum o zaman miktar yükselsin 2 adım roll denesinler kazanan olursa onlardan koparirsinYok harciyacam basmiyacam mk kumar pismanliktir ugt
Sen arkada yiyon ugramiuon ki foruma ygtBen niye görmüyorumherkese sponsorluk bize selam veren yok 🥲
Besiktas rolunden de beni almadilar listeye tihh en iyisi kod kovaliyom kimseden hayir yok3 kişiye veriyorum o zaman miktar yükselsin 2 adım roll denesinler kazanan olursa onlardan koparirsin
Benim niye haberim yok yediğim şeyden. Bu 300 u de pokerbetadan çektim bonus para jdnwjxnSen arkada yiyon ugramiuon ki foruma ygt
Bol şansDeneyelim bakalım ulasirsak takipleyen kendi parasıyla roll açan 2 arkadaşa roll bakiyesi
HayırlısıBesiktas rolunden de beni almadilar listeye tihh en iyisi kod kovaliyom kimseden hayir yok
Var mı bir adım daha3 kişiye veriyorum o zaman miktar yükselsin 2 adım roll denesinler kazanan olursa onlardan koparirsin
Yokmuş DM atiyom şal gelsn 😂😂😂Var mı bir adım daha
Demeyi unuttumSana versin payı mı diycem de ilk adımda patliycan 😂😂
Amin bol şans gelsn 🙏🙏Son adım
Biraz acele ettik sanırım. Sağlık olsun ya Ekli dosyayı görüntüle 836496
Abine he abine 😂😂😂Demeyi unuttum
Kim mimi kopariyor kendi payinin mk 🤣
8280-78 devaamm