Küstük müBen rolü takip etmiyorum dostum aktif konu burası diye sohbete geldim bu arkadaş geçende lafını bilmeden konuşup durdu insanların sinir uçlarıyla oynayıp duruyor neyse uzatmanın anlamı yok adamın konusunun içine etmeyelim
Küstük müBen rolü takip etmiyorum dostum aktif konu burası diye sohbete geldim bu arkadaş geçende lafını bilmeden konuşup durdu insanların sinir uçlarıyla oynayıp duruyor neyse uzatmanın anlamı yok adamın konusunun içine etmeyelim
Uzatmanın anlamı yok diyorsun hala tahrik ediyorsun kardeşim beni görmezden gel bende seni görmezden geleyim canımı sıkma gece gece işine bakBen rolü takip etmiyorum dostum aktif konu burası diye sohbete geldim bu arkadaş geçende lafını bilmeden konuşup durdu insanların sinir uçlarıyla oynayıp duruyor neyse uzatmanın anlamı yok adamın konusunun içine etmeyelim
.Adım 3 ( son )
Kötü bı 3.ceyrek geçirdi. Skor yaklaşmışken toparlar son çeyrek bol sayı atarlar diye düşündüm karşılıklı bol şans Ekli dosyayı görüntüle 630619
Kod sayfasına gelmiyorsun kanka parayı vurdun gelmez oldunKüstük mü
Geliriz yakında merak etmeKod sayfasına gelmiyorsun kanka parayı vurdun gelmez oldun
Ev favori gelir gibi76.5 ust alınmış
Ona dikkat et dost cok üçkağıtçı dir haKod sayfasına gelmiyorsun kanka parayı vurdun gelmez oldun
Gelme gelme karanlık orası aydınlıkta kalGeliriz yakında merak etme![]()
Başladı mac bakalımEv favori gelir gibi
Max 2 gün daha 🤣Geliriz yakında merak etme![]()
Ağır kumarbaz kanka biz ona yetisemeyizOna dikkat et dost cok üçkağıtçı dir ha
Iyi tanıyorum cok fena haAğır kumarbaz kanka biz ona yetisemeyiz
Yok artık daha nelerMax 2 gün daha 🤣