Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,113
- 6,375
- 113
Bence yatar gibide bilmiyorum valabozduk çevrim yapıp teselli iktamşyesi çektik inş yatar kalan maçlar çok sinirliyim
Bence yatar gibide bilmiyorum valabozduk çevrim yapıp teselli iktamşyesi çektik inş yatar kalan maçlar çok sinirliyim
Yanlış yaptık bozduk Berlin gol attı dk 3 te şuanda bile 5 k bozum verirdiBence yatar gibide bilmiyorum vala
Keşke beni biraz dinlesenYanlış yaptık bozduk Berlin gol attı dk 3 te şuanda bile 5 k bozum verirdi
O olabilirdi knk haklısınYanlış yaptık bozduk Berlin gol attı dk 3 te şuanda bile 5 k bozum verirdi
Real maçı öyle biterse yazık olurKalan 3 maç
Real oviedo 2,5 alt
Glagbah kg var
Ve yarın olan 17:00 da westerloo kg var
Hiç sorma be kankaReal maçı öyle biterse yazık olur![]()
Bozacak kupona niye oynarsın ki?Bitti Allah belamı versin kafayı yicem yarınki son maça kalmıştı kupon
Ne bileyim kanka herkes boz boz diyip durdu 19 bin lirayı attık çöpe 54 oran be boru mu 7/7 diBozacak kupona niye oynarsın ki?
Kaça bozdun kiNe bileyim kanka herkes boz boz diyip durdu 19 bin lirayı attık çöpe 54 oran be boru mu 7/7 di
3162 ye bozduk zorla 1069 çektik yalan olduk şuanda dursa 11k en az bozum atardıKaça bozdun ki
Ulan ya şansa bak3162 ye bozduk zorla 1069 çektik yalan olduk şuanda dursa 11k en az bozum atardı