- 5,006
- 1,978
- 113
Mantıklı aslındaBence alma bekle frebet bitsin çek baksa yerden frebet al. Betgrayda %50 frebet var. Sovada %30 var şartları mis gibi
Mantıklı aslındaBence alma bekle frebet bitsin çek baksa yerden frebet al. Betgrayda %50 frebet var. Sovada %30 var şartları mis gibi
Gelirse 5k üstü dağıtır çekilirim. Bana da lazımBence alma bekle frebet bitsin çek baksa yerden frebet al. Betgrayda %50 frebet var. Sovada %30 var şartları mis gibi
5k mi dağıtacan neeeeeGelirse 5k üstü dağıtır çekilirim. Bana da lazım
Bekliyoruz aga top sende kafana göreGelirse 5k üstü dağıtır çekilirim. Bana da lazım
Senin bileceğin iş dostGelirse 5k üstü dağıtır çekilirim. Bana da lazım
Bol şans
Aynen bak dagittim şu an5k mi dağıtacan neeeee
Senin adamlığın o kralAdam gibi adam valla
Büyük konuşmak gibi olmasın yanlış da anlamayın ama bana göre tutar bu kupon aşırı güzel tempo var adamlarda pota dövmezlerse rahat alırız içeri ondan sonra almanyaya yanlarız
YapıştırÖzelden sigara parası isteyen isteyene. İçmeyin arkadaşım. 30 yaşında adamım hiç ağzıma sürmedim. Siz de içmeyin
Şaka beeAynen bak dagittim şu an
Hakkaten yaÖzelden sigara parası isteyen isteyene. İçmeyin arkadaşım. 30 yaşında adamım hiç ağzıma sürmedim. Siz de içmeyin
Bu bahsi aldık ama betco canlı bültende yok. Gelirse de sonuçlanmasını çok bekleriz gibi
Sigara paketten kendi çıktı yanıyor şimdi elimdeÖzelden sigara parası isteyen isteyene. İçmeyin arkadaşım. 30 yaşında adamım hiç ağzıma sürmedim. Siz de içmeyin
Muroyla biz adıyaman tütünü içiyoruz uyguna geliyor 😅 @murobaşkanÖzelden sigara parası isteyen isteyene. İçmeyin arkadaşım. 30 yaşında adamım hiç ağzıma sürmedim. Siz de içmeyin
Çocuğuna süt parası isteyen yok muÖzelden sigara parası isteyen isteyene. İçmeyin arkadaşım. 30 yaşında adamım hiç ağzıma sürmedim. Siz de içmeyin
Ben o seviyeye gelemedim reis. Miktar az olunca hedefi düşük tutuyorlar demek kiÇocuğuna süt parası isteyen yok mu