- 5,197
- 1,147
- 113
16
Ben konuşmam gerekenlerle konuşuyorum bu kadar fazla takılma. 2 dir yaptığım rollerin parasını çekemedim mevzu nedir?Reis bu arkadaş biraz sorunlu geçen gün sen laf yapan karşısında beni bulur dedin ama yanlış yapıyor tanıyorsan uyar bence
Oralı olunacak bir konu değil demek kiCano sana birşey yazdım oralı olmadın
Kaybetme psikolojisiyle insanlar yalnis yapabilir apom kardeşimiz kötü adam değil mahcubiyet yaşamıştır sende olgun adamsın 🙏🙏Reis bu arkadaş biraz sorunlu geçen gün sen laf yapan karşısında beni bulur dedin ama yanlış yapıyor tanıyorsan uyar bence
Hahahha rahatsızmısın dostum gerekenler kim parasının a.. parayı düşünen kimBen konuşmam gerekenlerle konuşuyorum bu kadar fazla takılma. 2 dir yaptığım rollerin parasını çekemedim mevzu nedir?
Yazdığını bak hele yaaa iyi adam bunları yazmaz cano parayı düşünen onun gibi olsun ama yazdıklarına dikkat etsinKaybetme psikolojisiyle insanlar yalnis yapabilir apom kardeşimiz kötü adam değil mahcubiyet yaşamıştır sende olgun adamsın 🙏🙏
Senden para istedim mi talep ettim mi merak ettim mi ne diyorsun sen değişik değişik konuşmaOralı olunacak bir konu değil demek kipara çekip yemedim. Çekim geçmişini atalım ne istiyorsunuz?
Ben yazmıyorum en azından. Sen benim hakkımda atıp tutuyorsun? Onu nabacazYazdığını bak hele yaaa iyi adam bunları yazmaz cano parayı düşünen onun gibi olsun ama yazdıklarına dikkat etsin
Dostum sen ciddi rahatsızsın bunun farkına var nerde yazdım sana eleştiride bulundumBen yazmıyorum en azından. Sen benim hakkımda atıp tutuyorsun? Onu nabacaz![]()
Bol şanslar dostum hadi Başar artık 2 ödül kazandik 2 Side gitti 🤣🤣Bol şans hedefe ulaşalım sonrasına bakariz