- 5,116
- 741
- 113
Ödülüm gelmiştir kardeşimizin kesesine bereket kazanç daim olsun
Oğlum sen hali hazır da çalışıyordun? Ne oldu. Evde yatiyorsan bu saatte niye kalkiyon@BySwigger işe gircem saglık rapor parası bulamadım 4 gündür knkya Bi rol yap şu raporu alayım işe başlayım kac gndr evde oturuyorum knk alt tarafı 500 ama bulamadım kac gündür ya
Gilgamis destanı yazabilir şuanOğlum sen hali hazır da çalışıyordun? Ne oldu. Evde yatiyordan bu saatte niye kalkiyon
Yazıyor da olabilir şu an hala cevap gelmediGilgamis destanı yazabilir şuan
İşi bıraktım 10 gün oldu yaOğlum sen hali hazır da çalışıyordun? Ne oldu. Evde yatiyordan bu saatte niye kalkiyon
Neşet ıhhhhhgggggggggİşi bıraktım 10 gün oldu ya
Maaşını gününde alabileceğin bi işe girmen lazım senin hayat hikayene hakimiz Biraz daİşi bıraktım 10 gün oldu ya
10 günü gecti knkya saglık raporu almam lazım daYazıyor da olabilir şu an hala cevap gelmedi
Saglam Bi firma buldum ama şimdide rapor parası 500 bulamadım 3 gündür ya knkMaaşını gününde alabileceğin bi işe girmen lazım senin hayat hikayene hakimiz Biraz da
Umarım bulursun knk10 günü gecti knkya saglık raporu almam lazım da
Saglam Bi firma buldum ama şimdide rapor parası 500 bulamadım 3 gündür ya knk
Teşekkürler@BySwigger guzel rolling olmus bol kazançlar
Sağlık ocağında beleş değil mi rapor10 günü gecti knkya saglık raporu almam lazım da
Bazı şirketler özel istiyor bende çıkarttım 500 u geçmişti hatta akciğer filmi falanSağlık ocağında beleş değil mi rapor
Inşallah knkUmarım bulursun knk
1300 filan ama ben yeniletcem 500 olsa yetiyor bana dostSağlık ocağında beleş değil mi rapor
Bir tane eleman var roll takip etmiyor her rollde ağlıyor dileniyor onun gibi yapsan günde 1000 kağıt götürürsün10 günü gecti knkya saglık raporu almam lazım da