- 36,264
- 27,116
- 113
Ulan 6 kısıye dagıtım vardı dagıttım bununkıne coktumNasiiiiiiiii
Ulan 6 kısıye dagıtım vardı dagıttım bununkıne coktumNasiiiiiiiii
Yok kalsın verecek olan verirdi şimdiye s. EtSenın parayı kart cektı la adres ver 500 luk sıparıs gecım sana
Metooo sen varya senSenın parayı kart cektı la adres ver 500 luk sıparıs gecım sana
Helal olsun en azından dürüstsun kivirmiyorsun yönetime bildirildinUlan 6 kısıye dagıtım vardı dagıttım bununkıne coktum
Herkes kolpacı olmuş la forumdaNasiiiiiiiii
Aynen yasanmaz olduHerkes kolpacı olmuş la forumda
Ya ben zaten biliyorum kimin ne olduğunu da sana güvenenler utansınAynen yasanmaz oldu
Neye ınanıyorsan ınan dostumYa ben zaten biliyorum kimin ne olduğunu da sana güvenenler utansın
He olabilir knk yapacak bir şey yok ben Drogba ya atarım canın sağ olsun önemli degil maaşı alayım 15 20 si atarım knk Drogba ya hediyemi@Victorosimhen etıket atıp demedımmı 2 kısı kaldı sana ıban atmayan dıger kısı ulastı drogba ulasmadı cokcek olsam 6 kısıye cokerdım kredı kartı cokmus
Bende atarım ıban at dıyorum atmıyo ınatla anlamadımHe olabilir knk yapacak bir şey yok ben Drogba ya atarım canın sağ olsun önemli degil maaşı alayım 15 20 si atarım knk Drogba ya hediyemi
Mevzu o değil insanlardaki yüzsüzlükteHe olabilir knk yapacak bir şey yok ben Drogba ya atarım canın sağ olsun önemli degil maaşı alayım 15 20 si atarım knk Drogba ya hediyemi
Hallederiz knk 20sine kadar paramı alacagım fırmadan sana hediyemi atarım knki🙏Ya ben zaten biliyorum kimin ne olduğunu da sana güvenenler utansın
Ya seninde maaşında sus artık yeterHe olabilir knk yapacak bir şey yok ben Drogba ya atarım canın sağ olsun önemli degil maaşı alayım 15 20 si atarım knk Drogba ya hediyemi
Napayım knk maas alamadım daha 15i maaşYa seninde maaşında sus artık yeter
Kaç kere dm kapalı dedik? Duman yoluyla mı İban atıcam?Bende atarım ıban at dıyorum atmıyo ınatla anlamadım
La sana yazıp actım ıbanı dostum adamada soledım ulasmadılar dıyeKaç kere dm kapalı dedik? Duman yoluyla mı İban atıcam?
Ondan sonra kaç kere konuşuldu dm kapalı sende diye gündüz akşam ertesi gün sikine taktın mı?La sana yazıp actım ıbanı dostum adamada soledım ulasmadılar dıye
Evet yazdım sana dm sılınmıs kardes art nıyetlı olduuguma ınanıyorsan ole kal bosverOndan sonra kaç kere konuşuldu dm kapalı sende diye gündüz akşam ertesi gün sikine taktın mı?
Kaç saat bekledin ne zaman döndü ki sanaLa sana yazıp actım ıbanı dostum adamada soledım ulasmadılar dıye