- 16,888
- 4,465
- 113
Marsilya 4
Bol şans kanka adamsın helal olsun herkese örnek olsun iyi niyetin sana kazanç getirsinGelirse 2k sini bugün konuyu takip eden dostlar arasında pay ederim. Joker hakkını kullanip 25k freebeti kazandik. Gelirse 50k cekim. Ekli dosyayı görüntüle 640801Not defterine isimleri almıştım. Alır almaz Barcelona 1 gol attı. Fransa 4.5 alt olacak Barcelona 1 gol daha atacak.
@KaramboL
@mesut4664
@JanValjaN
@butragueno
@AnosValous
@Hamzaxaslan
@Doktoribo33
@ferdikadıoğlu
@Fterim1905
Bol bol sanslar dostGelirse 2k sini bugün konuyu takip eden dostlar arasında pay ederim. Joker hakkını kullanip 25k freebeti kazandik. Gelirse 50k cekim. Ekli dosyayı görüntüle 640801Not defterine isimleri almıştım. Alır almaz Barcelona 1 gol attı. Fransa 4.5 alt olacak Barcelona 1 gol daha atacak.
@KaramboL
@mesut4664
@JanValjaN
@butragueno
@AnosValous
@Hamzaxaslan
@Doktoribo33
@ferdikadıoğlu
@Fterim1905
Ev kirmizi belki bir faydasi olurEasy lose olduk konu kilit
Umut var hâlâ kankaEasy lose olduk konu kilit
Iptal galinaBarça içerde
İlk yarı izledim maçta savunma yok bişey yok. Birsuru boş pozisyon kaçtı. İkinci yarı da hızlı başladılar. Söylemiştim ben çok sıkıntı maçtı diye. Golü de erken attılarUlan Marsilya yaktın bizi
Bende vardım usta unutulduk muu bol şanslarGelirse 2k sini bugün konuyu takip eden dostlar arasında pay ederim. Joker hakkını kullanip 25k freebeti kazandik. Gelirse 50k cekim. Ekli dosyayı görüntüle 640801Not defterine isimleri almıştım. Alır almaz Barcelona 1 gol attı. Fransa 4.5 alt olacak Barcelona 1 gol daha atacak.
@KaramboL
@mesut4664
@JanValjaN
@butragueno
@AnosValous
@Hamzaxaslan
@Doktoribo33
@ferdikadıoğlu
@Fterim1905
Teşekkür ederimGelirse 2k sini bugün konuyu takip eden dostlar arasında pay ederim. Joker hakkını kullanip 25k freebeti kazandik. Gelirse 50k cekim. Ekli dosyayı görüntüle 640801Not defterine isimleri almıştım. Alır almaz Barcelona 1 gol attı. Fransa 4.5 alt olacak Barcelona 1 gol daha atacak.
@KaramboL
@mesut4664
@JanValjaN
@butragueno
@AnosValous
@Hamzaxaslan
@Doktoribo33
@ferdikadıoğlu
@Fterim1905