- 12,244
- 4,986
- 113
Mantıklı kral şuan yapa biliriz musaitlik varsa Forum sakin 😄😄 neşe lazimAynısını düşündüm yeminle yarın acacagim rool de kesinlikle miktarı belitmicem.
Mantıklı kral şuan yapa biliriz musaitlik varsa Forum sakin 😄😄 neşe lazimAynısını düşündüm yeminle yarın acacagim rool de kesinlikle miktarı belitmicem.
Ben disaridayim hacim ara ara roolere bol sans diliyorum ama takip etmiyorum akşama yaparız insallahMantıklı kral şuan yapa biliriz musaitlik varsa Forum sakin 😄😄 neşe lazim
BeklemedeyizBen disaridayim hacim ara ara roolere bol sans diliyorum ama takip etmiyorum akşama yaparız insallah
Dostum bu roll değilKuponumuz da bu akşamki maçlara
Kazanırsak sizden bir roll bekliyoruzO zaman senin kanını alnıma süren ben olayım, bol şans.
dost ben kendimden bile bir şey beklemiyorum. bol şans demeye geldim sadece. Ben kupon mupon da takip etmem hiçbir zaman, sen ilk roll'üm diyince içimde sevgi kelebekleri uçuştu, bu masumiyet karşısında dayanamadım. Yoksa ben bitmişim zaten bu ara, çok farketmez yani. Sen başka arkadaşa atarsın gönlünden koparsa bir şey.Kazanırsak sizden bir roll bekliyoruz
Eyvallah teşekkürler. Umarım hayatın yoluna girer ve mutlu olursun kraldost ben kendimden bile bir şey beklemiyorum. bol şans demeye geldim sadece. Ben kupon mupon da takip etmem hiçbir zaman, sen ilk roll'üm diyince içimde sevgi kelebekleri uçuştu, bu masumiyet karşısında dayanamadım. Yoksa ben bitmişim zaten bu ara, çok farketmez yani. Sen başka arkadaşa atarsın gönlünden koparsa bir şey.
Bol şanslarMerhaba arkadaşlar ilk rollingime özel sizlerden şans dilemenizi istiyorum umarım başarılı olacağız.