- 157
- 96
- 28
Merhaba arkadaşlar ilk rollingime özel sizlerden şans dilemenizi istiyorum umarım başarılı olacağız.
Çok çok bol şansın olsun hacimMerhaba arkadaşlar ilk rollingime özel sizlerden şans dilemenizi istiyorum umarım başarılı olacağız.
Eyvallah kral ✋Çok çok bol şansın olsun hacim
bol şanslar bro da rolling böyle bişey değilKuponumuz da bu akşamki maçlara
Bol sansMerhaba arkadaşlar ilk rollingime özel sizlerden şans dilemenizi istiyorum umarım başarılı olacağız.
Naptın la 5 knın içinden geçtin herhalde yine rollinglerdesin😅Çok çok bol şansın olsun hacim
Kral kusura bakma bilmiyordum da işte sizle paylaşayım dedim duruma göre devam ederiz. Maksat kazanıp birçok kişiye daha kazanç fırsatı sunmaktıbol şanslar bro da rolling böyle bişey değil
estağfurullah dostum isteidğini yapabilrisin bol şansKral kusura bakma bilmiyordum da işte sizle paylaşayım dedim duruma göre devam ederiz. Maksat kazanıp birçok kişiye daha kazanç fırsatı sunmaktı
Gece parayı aldık öğle 15 bıraktık. Topladım yine hentboldan rool açınca olmuyor bendeNaptın la 5 knın içinden geçtin herhalde yine rollinglerdesin😅
İyi sevindim senin adına. Tekten devam et öyleyse kimine yaramıyor. Bizim şans açık da bir iki gündür naçarız. Paralanınca devam 🙋♂️Gece parayı aldık öğle 15 bıraktık. Topladım yine hentboldan rool açınca olmuyor bende
Bol şansKuponumuz da bu akşamki maçlara
Bol şans dostumMerhaba arkadaşlar ilk rollingime özel sizlerden şans dilemenizi istiyorum umarım başarılı olacağız.
Bol sansMerhaba arkadaşlar ilk rollingime özel sizlerden şans dilemenizi istiyorum umarım başarılı olacağız.
Kral göz var çokGece parayı aldık öğle 15 bıraktık. Topladım yine hentboldan rool açınca olmuyor bende
Hadi bol sansKuponumuz da bu akşamki maçlara
Bence miktarı deme kuponu sal iki adım at gelirGece parayı aldık öğle 15 bıraktık. Topladım yine hentboldan rool açınca olmuyor bende
Bol şansMerhaba arkadaşlar ilk rollingime özel sizlerden şans dilemenizi istiyorum umarım başarılı olacağız.
Umarım başarılı olurKuponumuz da bu akşamki maçlara
Aynısını düşündüm yeminle yarın acacagim rool de kesinlikle miktarı belitmicem.Bence miktarı deme kuponu sal iki adım at gelir