- 1,140
- 652
- 113
mac canlı yapıştırın
hangi alt yapı?mac canlı yapıştırın
1.90 dan aldık bakalımbetco-digitain gördüklerim
Ne kadar bastığını göstermiyor ama 20k yazmış konuya yersenkirsenselamlar mevzu aynı dillendirmemek icin kısa bir özet verim sadece sonucu kesin (şikeli) maçları paylaşıyorum gecmiş postlarıma bakabilirsiniz. şimdi toplam kasayı 2 ye katlıyoruz tek maç bu sefer bilgi gelirse extra paylaşım yaparım
Ekli dosyayı görüntüle 836558
Noldu la kereta şikeli maç dedin maç patladı awk hahshshhselamlar mevzu aynı dillendirmemek icin kısa bir özet verim sadece sonucu kesin (şikeli) maçları paylaşıyorum gecmiş postlarıma bakabilirsiniz. şimdi toplam kasayı 2 ye katlıyoruz tek maç bu sefer bilgi gelirse extra paylaşım yaparım
Ekli dosyayı görüntüle 836558
Bunda suc yokki.suc buna inanip para basanda 😁 bunun amac nedir onu anlamadim ben.heralde boyle bikac kez mac bilip ondan sonra para ile sikeli mac saticaktiHani la şikeli maçtı sonuç belliydi milleti de inandırıp kaybettiriyorsun karaktersiz herif seni
Ben her yazdığında uyardım oynamayın diye inanıp basıyorlarsa bir şey demek istemiyorum arkadaş kendini iddia baronu falan sanıyor ki şikeli maçın haberi ona geliyor 😂Bunda suc yokki.suc buna inanip para basanda 😁 bunun amac nedir onu anlamadim ben.heralde boyle bikac kez mac bilip ondan sonra para ile sikeli mac saticakti
En az 10 üstü hatta , ki şikeye değsin1.85 oran şikeli maç orani olmaz bırakın bu işleri
1.85 den günde 20 kupon tutturuz şikeli maç dedin mi 5 ustu oran olması lazım
Yalan yok, oran 50 100 olsaydı bir 200 ateşlerdimBunda suc yokki.suc buna inanip para basanda 😁 bunun amac nedir onu anlamadim ben.heralde boyle bikac kez mac bilip ondan sonra para ile sikeli mac saticakti