Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Bybasel & Tekli

Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
1.85

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
4,577
113
Hani la şikeli maçtı sonuç belliydi milleti de inandırıp kaybettiriyorsun karaktersiz herif seni

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,211
17,049
113
selamlar mevzu aynı dillendirmemek icin kısa bir özet verim sadece sonucu kesin (şikeli) maçları paylaşıyorum gecmiş postlarıma bakabilirsiniz. şimdi toplam kasayı 2 ye katlıyoruz tek maç bu sefer bilgi gelirse extra paylaşım yaparım

Ekli dosyayı görüntüle 836558
Ne kadar bastığını göstermiyor ama 20k yazmış konuya yersenkirsen

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
4,158
113
selamlar mevzu aynı dillendirmemek icin kısa bir özet verim sadece sonucu kesin (şikeli) maçları paylaşıyorum gecmiş postlarıma bakabilirsiniz. şimdi toplam kasayı 2 ye katlıyoruz tek maç bu sefer bilgi gelirse extra paylaşım yaparım

Ekli dosyayı görüntüle 836558
Noldu la kereta şikeli maç dedin maç patladı awk hahshshh

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Hani la şikeli maçtı sonuç belliydi milleti de inandırıp kaybettiriyorsun karaktersiz herif seni
Bunda suc yokki.suc buna inanip para basanda 😁 bunun amac nedir onu anlamadim ben.heralde boyle bikac kez mac bilip ondan sonra para ile sikeli mac saticakti

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
4,577
113
Bunda suc yokki.suc buna inanip para basanda 😁 bunun amac nedir onu anlamadim ben.heralde boyle bikac kez mac bilip ondan sonra para ile sikeli mac saticakti
Ben her yazdığında uyardım oynamayın diye inanıp basıyorlarsa bir şey demek istemiyorum arkadaş kendini iddia baronu falan sanıyor ki şikeli maçın haberi ona geliyor 😂

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
1.85 ganyan şikeli mac mı olur şikeli dedigin mac 25-30 ganyandan başlar 100 ganyan falan olur bu bildin düz mac sor yapay zekaya söylüyo zaten bu arkadaş gündüz yaylada davar otlatıyo heralde gece canı sıkılıyo burda otlatıyo anlayana

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,504
9,384
113
@Shellac arkadaşım illa küfür edip kendimizi mi banlatalım bıktık her gün aynı terane daha sabah uyarı aldı sizden halen konu açıp ŞİKELİ maç verdiğini iddia ediyor bunun amacı şu 2 gün sonra ben biliyorum ayağıyla yeni gelen üyeleri tokatlamak sonra kaybolmak bu şahıs süresizi haketti, verdiği maçlar da gelmiyor zaten bugün verdiği gibi 😂