http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Buz Hokeyi 3x7 Üzüntüm

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,688
2,917
113
7 şer dakikalık 3 periyotlu buz hokeyi bahsi aldim daha önceden oynayan bilir. Bahsim 7,5 üst. İlk periyot bitiminde aldım ilk periyot 1-1 bitti, 2. periyot coştular 1-4 bitti durum 2-5 oldu

Ben oh be bu sefer ki çok kolay geldi allahın sevdiği kuluymuşum dedim:( Hakem son 3.periyot 4 tane net golü "faul" kararıyla vermedi. Oyuncular sebep arayıp 2-3 kere itiraz etti ama nafile

Hakem sürenin işlediğini bildiği için her hareketi zoraki. Yavaş yavaş topu almaya gidiyor topu alıyor yanlışlıkla elinden düşürüyor gidiyor yeniden yavaşça alıyor, oyuncularla pozisyonu konuşuyor, oyuncular düşüyor oyunu durduruyor (süre işlerken)

Ömrümde 3x7 hokey son periyotta 1 gole kalıpta yatmakta varmış:( Hem onca golü bilerek vermedi hem de süreyi dalga geçer gibi bitirtti. Bu şekilde kaybetmek değil de böyle satılık hakeme denk gelmek çok koydu, hem de son paramdı o da var tabi:(

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,305
18,116
113
7 şer dakikalık 3 periyotlu buz hokeyi bahsi aldim daha önceden oynayan bilir. Bahsim 7,5 üst. İlk periyot bitiminde aldım ilk periyot 1-1 bitti, 2. periyot coştular 1-4 bitti durum 2-5 oldu

Ben oh be bu sefer ki çok kolay geldi allahın sevdiği kuluymuşum dedim:( Hakem son 3.periyot 4 tane net golü "faul" kararıyla vermedi. Oyuncular sebep arayıp 2-3 kere itiraz etti ama nafile

Hakem sürenin işlediğini bildiği için her hareketi zoraki. Yavaş yavaş topu almaya gidiyor topu alıyor yanlışlıkla elinden düşürüyor gidiyor yeniden yavaşça alıyor, oyuncularla pozisyonu konuşuyor, oyuncular düşüyor oyunu durduruyor (süre işlerken)

Ömrümde 3x7 hokey son periyotta 1 gole kalıpta yatmakta varmış:( Hem onca golü bilerek vermedi hem de süreyi dalga geçer gibi bitirtti. Bu şekilde kaybetmek değil de böyle satılık hakeme denk gelmek çok koydu, hem de son paramdı o da var tabi:(
Geçmiş olsun dost cyber buz da iyi para var ama iste şansın yaver giderse

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,688
2,917
113
Geçmiş olsun dost cyber buz da iyi para var ama iste şansın yaver giderse
O güzel de oyun bitimine 30 saniye falan kala empy net' ten gol olup bahsim gelince tadından yenmiyor. Boş kale golü ayrı bi güzel. Bi keresinde kaleler karşı karşıya, empy net oldu karşı kale bomboş. Şans eseri topu rakip kaptı. Süre 6..5..4..3..2..1.. tam yenilgiyi kabul ettim son saniyede topu bi fırlattı tee karşı kaleden. Atmasıyla sürenin 0 olması bir oldu. Top kaleye girdi ve kazandım. Atış süre bitmeden önce olduğu için golü saydı oyun

mrfuckincrowley

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
28
18
sürenin işlemeye devam etmesi çok sıkıntı bir durum. aynısı galaxy-space league amatör basket maçlarında da oluyor. top dışarı gidiyor 20 saniye geçiyor, serbest atış kullanıyor 10 saniye geçiyor. ama işte 7-8 saniyede hücum ettikleri için insanın alası geliyor. bir periyot 38 diğer periyot 55 atıyorlar sonra. artık doğru periyodu yakalarsan.

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,688
2,917
113
sürenin işlemeye devam etmesi çok sıkıntı bir durum. aynısı galaxy-space league amatör basket maçlarında da oluyor. top dışarı gidiyor 20 saniye geçiyor, serbest atış kullanıyor 10 saniye geçiyor. ama işte 7-8 saniyede hücum ettikleri için insanın alası geliyor. bir periyot 38 diğer periyot 55 atıyorlar sonra. artık doğru periyodu yakalarsan.
Rulet oyna daha iyi

Raxov41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
539
95
28
Cok kazandim cok yattim bundan. Takimlari bilmek lazim. Takimlar derken gunun kadrolari misal Vikings takiminda 64 ve 67 numara ayni anda sahada ise gol potansiyelleri yuksek. Anubisdogs eger ustunde 1xbet sponsorlu forma varsa hic belli olmuyorlar. Ilk once gun icinde izle onlari. GRIZZLY TAKIMINI KESINLIKLE KARA LISTENE EKLE. Bulls takimini tam cozemedim ama 4 5 atiyorlar genelde. Olypians takimi cok bos takim son 3 4 gundur 38 numara carpiyor gozume. Eger mac cok hizli ve ilk 2 per iyi gol olduysa 3. Per gol cikmaz fazla megaparj gibi sitelerden oynarsan 3. Pere oyna. Su anlik bu kadar

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,688
2,917
113
Cok kazandim cok yattim bundan. Takimlari bilmek lazim. Takimlar derken gunun kadrolari misal Vikings takiminda 64 ve 67 numara ayni anda sahada ise gol potansiyelleri yuksek. Anubisdogs eger ustunde 1xbet sponsorlu forma varsa hic belli olmuyorlar. Ilk once gun icinde izle onlari. GRIZZLY TAKIMINI KESINLIKLE KARA LISTENE EKLE. Bulls takimini tam cozemedim ama 4 5 atiyorlar genelde. Olypians takimi cok bos takim son 3 4 gundur 38 numara carpiyor gozume. Eger mac cok hizli ve ilk 2 per iyi gol olduysa 3. Per gol cikmaz fazla megaparj gibi sitelerden oynarsan 3. Pere oyna. Su anlik bu kadar
Maşallah. İnan bana hiç o kadar derine inmeye gerek duymadım takımları filan incelemedim hiç. Eğer dediğin takımlar denk gelirse yazını dikkate alicam. Umarım bidaha aynı deneyimi yaşamam

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,744
6,573
113
Gecmis olsun dostum 2 3 ay once bende sarmistim buz hokeyine ama bu senin durum olan kesin geldi diyip perde 1 gol cikmamasi durumlarindan sinir olup daha yuzune bakmiyorum

Raxov41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
539
95
28
Maşallah. İnan bana hiç o kadar derine inmeye gerek duymadım takımları filan incelemedim hiç. Eğer dediğin takımlar denk gelirse yazını dikkate alicam. Umarım bidaha aynı deneyimi yaşamam
Bugun 250 puma biletten kazandim. Bil bakalim ne yaptim :D Grizzlye bastim ve hüsran. Bizler bildigimiz halde kaybediyoruz resmen :)

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,688
2,917
113
Bugun 250 puma biletten kazandim. Bil bakalim ne yaptim :D Grizzlye bastim ve hüsran. Bizler bildigimiz halde kaybediyoruz resmen :)
:(

Bazen tek başına atak yapıyorlar kaleye vurmak yerine takım arkadaşını bekliyor kenara gidiyor falan deli oluyorum. Her periyot 4 gol çıksa diye hesaplıyoruz ama onuda atamıyolar genelde. Büyük bi sorun çıkmazsa garanti 7 gol çıkar ama bi şekilde

Raxov41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
539
95
28
:(

Bazen tek başına atak yapıyorlar kaleye vurmak yerine takım arkadaşını bekliyor kenara gidiyor falan deli oluyorum. Her periyot 4 gol çıksa diye hesaplıyoruz ama onuda atamıyolar genelde. Büyük bi sorun çıkmazsa garanti 7 gol çıkar ama bi şekilde
Yari saha var ya kirmizi orayi gctikten sonra kesinlikle 1 pas atilmasi lazim. O yuzden tek atak yaparken bekliyorlar

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,768
2,601
113
geçmiş olsun bahsin her alanında yaşanıyor malesef şansızlıklar. ben geçen gün 3 maç aldım ilk yarı. 2 maça 0.5 üst norveçten dk 15 de gol oldu 2.5 alt yazmıştım o maçada 2 tane 0.5 üst geldi. 2.5 alt dediğimde dk 45 1-0 hâla bende hangi kuponu yapayım diye bakıyorum para gelmedi bi bakım 45+1 45+2 3-0 olmuş maç dünkü norveç alt ligi denk gelen olmuştur belki :)

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
Benimde başıma geldi 3x7 de 7 gol çıktı 11 dk da 10dk da 1 gol bekliyorum gelmedi inanamadım internetten girip sonuçlara baktım maalesef yatmış olabiliyor yani böyle durumlar