http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Büyü Yapıldı Mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Kardesim inanmıyorsan inanma sen neden burada kac kez görüyorum seni surekli dinlere sayıyorsun ? Herkesten bilgili ve bireylerden çok emin olduğunumu sanıyorsun? Şu dünya da ne kadar insan gelmis geçmiş halen daha dinleri curutememis sen mi curuteceksin ? Ben dini eğitim almış biriyim sonrasında deizim ve atezimi de araştırmış acaba mi ? Diye düşündüğüm dönemlerde oldu ( tovbeestagrufullah ) ama zamanla biliminde curudugunu görüyorsun , ateizme cevap veren daha bilgili kisileri dinliyorsun ve bu doğa üstü olayların ki bizzat şahit olduğum şeyler var bende inanmıyordum böyle şeylere ama şahit olunca ve bunu bir insanın yapamayacağını düşününce insan tekrar anlıyor bazı seyleri
Çifte standart yapılıyor. Sadece bu forumda da değil. Türkiyenin genelinde. Bir dindar, dinsizleri hedef aldığında forumda kimsenin öyle yazma dediğini falan görmedim ne hikmetse. Ama Nonteist birisi çıkıp üstelik hakaret küfür bile etmeden neden inanmadığını söylediğinde hemen tepkiler geliyor

Hocalar camide vaaz verirken sürekli dinsizlere giydirerek konuşuyor. Üstelik ülkedeki dini inancı olmayan insanların da vergileriyle maaşı ödeniyor. Ülkede kaç kişi bunlara tepki gösteriyor. Burada Bernardo61 denen şerefsiz, dinsizlerin karısı kızı bize helal yazdığında tek bir kişi bile tepki gösterip düzgün konuş diye cevap yazmadı. Bu hassasiyetinizi tam tersi durumlarda da hiç göremiyoruz

Cami hocası bile bana hakaretler ederek konuşacaksa benim vergilerimle almasın maaşını. Ne karımız ne kızımız kalıyor. Hakaretler küfürler diz boyu. Böyle durumlarda neredesiniz siz. Çok cılız tek tük sesler dışında herkes kafasını kuma gömüyor

Son düzenleme:

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,217
3,033
113
Olmadığını söylediği şeye düşmanlık ediyor çoğu. Bu durumda deli olman lazım.Sıkıntı aslında Allah’a düşman olmakla alakalı. Bizde zaman zaman isyan ediyoruz da bunların ki farklı boyut.
Çünkü senin dininin kitabında inanmayanları kafir olarak nitelendiriyor ve haram aylar çıktığında kafirlerin kellesini vurun diyor. Kurandaki bu lafızları, o islama savaş açanlar için geçerli diye yumuşatmaya çalışıyorlar ama birisinin çıkıp sadece inanmadığını söylemesi bile islama göre savaş açmak zaten

Hani bunlarınki farklı boyut falan diyorsun ya. Aç o zaman kitabını oku. Bir başka dinin öğretisinde senin için sırf o dine inanmadığın için öldürülmen gerektiği yazsa ne düşüneceksin. Biraz empati kur ondan sonra değerlendir. Dinsizlerin dine neden bu kadar tepkili olduğunun sebepleri kuranın içinde yazıyor. O kadar her yerde size öğretildiği gibi çiçek böcek sevgi barış dini falan değil bu. Şeriatle yönetilen hangi ülkede dünyaya müslüman olarak gelip te sonradan ben inanmıyorum diyen insana saygı duyuluyor. Saygı duyulmasını bırak bu bile idam sebebi

Birşeyi değerlendirirken objektif olun biraz. Bu dine inanmayanların bu dinin kitabında yazanlara tepki göstermesinin neresi tuhaf. Dünyanın en doğal tepkisi

Son düzenleme:

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,328
667
113
Çifte standart yapılıyor. Sadece bu forumda da değil. Türkiyenin genelinde. Bir dindar, dinsizleri hedef aldığında forumda kimsenin öyle yazma dediğini falan görmedim ne hikmetse. Ama Nonteist birisi çıkıp üstelik hakaret küfür bile etmeden neden inanmadığını söylediğinde hemen tepkiler geliyor

Hocalar camide vaaz verirken sürekli dinsizlere giydirerek konuşuyor. Üstelik ülkedeki dini inancı olmayan insanların da vergileriyle maaşı ödeniyor. Ülkede kaç kişi bunlara tepki gösteriyor. Burada Bernardo61 denen şerefsiz, dinsizlerin karısı kızı bize helal yazdığında tek bir kişi bile tepki gösterip düzgün konuş diye cevap yazmadı. Bu hassasiyetinizi tam tersi durumlarda da hiç göremiyoruz

Cami hocası bile bana hakaretler ederek konuşacaksa benim vergilerimle almasın maaşını. Ne karımız ne kızımız kalıyor. Hakaretler küfürler diz boyu. Böyle durumlarda neredesiniz siz
Kaç kere camii ye gittin ki hocaların senin hakkında hakaret ettiğini söylüyorsun? Evet senin nasil verginle istemedigin şeyler ödeniyorsa benimde vergimle istemediğim şeyler ödeniyor, bizim bu konu hakkında hiç ses edeni göremezsin ama siz bu konu hakkında heryerde konuşursunuz ne çok para sevdalisisiniz , burasi Türkiye Cumhuriyeti ve T.C devlet ve resmi kurumlarında çalışan her kişinin maaşı vergilerle vs ödenir. İstemiyorsan bu ülkede yaşamazsın!! O bahsettiğin arkadaş kim bilmiyorum fakat dinsiz olarak tepkini verebilirsin, ben görseydim uyarirdim gerisi sizin aranizda

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,079
3,958
113
Aslında ateistlik Allah'a değil dine inanmamak bu zamanda. Teknoloji gelişti dinle ilgili o kadar eneteresan şeyler duyuyoruz ki .
Kaç kere camii ye gittin ki hocaların senin hakkında hakaret ettiğini söylüyorsun? Evet senin nasil verginle istemedigin şeyler ödeniyorsa benimde vergimle istemediğim şeyler ödeniyor, bizim bu konu hakkında hiç ses edeni göremezsin ama siz bu konu hakkında heryerde konuşursunuz ne çok para sevdalisisiniz , burasi Türkiye Cumhuriyeti ve T.C devlet ve resmi kurumlarında çalışan her kişinin maaşı vergilerle vs ödenir. İstemiyorsan bu ülkede yaşamazsın!! O bahsettiğin arkadaş kim bilmiyorum fakat dinsiz olarak tepkini verebilirsin, ben görseydim uyarirdim gerisi sizin aranizda
Reis teknoloji diye bişi var 2025 yılındayız. Camiye gitmene gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...