- 5,217
- 3,033
- 113
Çifte standart yapılıyor. Sadece bu forumda da değil. Türkiyenin genelinde. Bir dindar, dinsizleri hedef aldığında forumda kimsenin öyle yazma dediğini falan görmedim ne hikmetse. Ama Nonteist birisi çıkıp üstelik hakaret küfür bile etmeden neden inanmadığını söylediğinde hemen tepkiler geliyorKardesim inanmıyorsan inanma sen neden burada kac kez görüyorum seni surekli dinlere sayıyorsun ? Herkesten bilgili ve bireylerden çok emin olduğunumu sanıyorsun? Şu dünya da ne kadar insan gelmis geçmiş halen daha dinleri curutememis sen mi curuteceksin ? Ben dini eğitim almış biriyim sonrasında deizim ve atezimi de araştırmış acaba mi ? Diye düşündüğüm dönemlerde oldu ( tovbeestagrufullah ) ama zamanla biliminde curudugunu görüyorsun , ateizme cevap veren daha bilgili kisileri dinliyorsun ve bu doğa üstü olayların ki bizzat şahit olduğum şeyler var bende inanmıyordum böyle şeylere ama şahit olunca ve bunu bir insanın yapamayacağını düşününce insan tekrar anlıyor bazı seyleri
Hocalar camide vaaz verirken sürekli dinsizlere giydirerek konuşuyor. Üstelik ülkedeki dini inancı olmayan insanların da vergileriyle maaşı ödeniyor. Ülkede kaç kişi bunlara tepki gösteriyor. Burada Bernardo61 denen şerefsiz, dinsizlerin karısı kızı bize helal yazdığında tek bir kişi bile tepki gösterip düzgün konuş diye cevap yazmadı. Bu hassasiyetinizi tam tersi durumlarda da hiç göremiyoruz
Cami hocası bile bana hakaretler ederek konuşacaksa benim vergilerimle almasın maaşını. Ne karımız ne kızımız kalıyor. Hakaretler küfürler diz boyu. Böyle durumlarda neredesiniz siz. Çok cılız tek tük sesler dışında herkes kafasını kuma gömüyor
Son düzenleme: