- 22,394
- 11,656
- 113
Kaç şampiyona oynadı kaç klup gezdi dolaştı yine topçu değil yine değilAbartma dost ispanya da şuan kaç tane forvet mevkisi var olsa bu eşşek oynamaz heralde
Kaç şampiyona oynadı kaç klup gezdi dolaştı yine topçu değil yine değilAbartma dost ispanya da şuan kaç tane forvet mevkisi var olsa bu eşşek oynamaz heralde
Tek sebebini söyleyim sana o mevkide oynayan iyi oyuncu sayısı çok az günümüz futbolunda kanat oyuncusu daha fazla.Kaç şampiyona oynadı kaç klup gezdi dolaştı yine topçu değil yine değil
Eee giderse öyle arabistana böyle olur işte adam fulhamda oynarken donunda brezilyayı sallıyorduGerizekli mitrovic bombos kacirdi awk
Enner Valencia 30 kusur gol attı net 9 muydu hayır. Önemli olan pozisyon bilgisine sahip olmak.Tek sebebini söyleyim sana o mevkide oynayan iyi oyuncu sayısı çok az günümüz futbolunda kanat oyuncusu daha fazla.
Bu adam böyle işte dedim o kaçırır ama atardaAdama söve söve gol attırdım azda mitrovice sovwtim 😂
Belli ki bugünün patlatılan maçıO değilde portekiz e oynayan napsın şimdi maça bak 😀
Hmmİçimde bir his var Sırp atacak diyor inşallah
O iş tamam