- 80,247
- 53,084
- 113
Sondaki cumle gerceklesiyor ak suan sirp maciBak 2 üste yazdim aynisi ak demek bugunde bundan yatacaz puhahaha ev handiden vazgecip aldim 3 1 diye dusunuyodum da ispanya topa cok sahip olup skebilir maci sirplar acisindan
Sondaki cumle gerceklesiyor ak suan sirp maciBak 2 üste yazdim aynisi ak demek bugunde bundan yatacaz puhahaha ev handiden vazgecip aldim 3 1 diye dusunuyodum da ispanya topa cok sahip olup skebilir maci sirplar acisindan
Romanya 5 dedim iy dan gelecek diyeSal ak artik o maci![]()
@butragueno öğlen yazmışım bilgi akıyo ama kosova da kadro sıkıntıymış.Kosova bence gelir, Romanya da gelir, Polonya atarsa oda gelir, Ama işte burda dur Sırbistan maçına bakar.
Emegi en cok olan 5 kisiBol sans suatim.gelirse konudaki 5 kişiden biri olma ihtimalini gerceklestirmek adına bu msji yazıyorum.bende takip ediyorum ama icimden
Hayal et gerçekleşssinEmegi en cok olan 5 kisi![]()
Vallaha şu isvicre kg vardi kafamda ispanya macina cok kisi oynar patlatirlar diye dedim hatta dedimde sonra yine aldim ak@butragueno öğlen yazmışım bilgi akıyo ama kosova da kadro sıkıntıymış.
İstikrar muhteşemVallaha şu isvicre kg vardi kafamda ispanya macina cok kisi oynar patlatirlar diye dedim hatta dedimde sonra yine aldim ak
Bol şans kral 🤲Gelirse konudan 5 kisiye ulasiriz herkese bol sans Ekli dosyayı görüntüle 637268
Ulan bu sırpların kadroya nolmuş yedeklere bak 4 tane yedek var ouahahHadilan sirp
Aynen birde onceden yaziyom ak o sikinti diyeAbi bu suvatin kuponlar muk ama gidip bir tane sıkıntı maç illa buluyor
Çekiyor işte çekiyor gte bala atsalar bariAynen birde onceden yaziyom ak o sikinti diye