- 80,244
- 53,079
- 113
Hadi bol şans bu kez won olsunRastgele salladik gelirse konudan seceriz
Birde ingiltere 1.5 alt var takimEkli dosyayı görüntüle 634410Ekli dosyayı görüntüle 634411
Bol şanslarRastgele salladik gelirse konudan seceriz
Birde ingiltere 1.5 alt var takimEkli dosyayı görüntüle 634410Ekli dosyayı görüntüle 634411
Eniste futbola 2k basar miyim akŞimdinin 2000 i eskinin 200 ü gibi oldu suvatım eskiye gönderme yapmışın şansın bol olsun umarım 500 doları kazanırız
Atar atmaz atti la forumda biseyler varAvusturya maçı sıkıntı dost adamlar iy istatistik kastı ikinci yarı umarım ikide kalırlar
Bol sansRastgele salladik gelirse konudan seceriz
Kanka özür dilerim belliydi beAtar atmaz atti la forumda biseyler var![]()
3 0 oldu yatisssAtar atmaz atti la forumda biseyler var![]()
Ben takip etmiyom salladim freebet vardi guzel yattikKanka özür dilerim belliydi be![]()
3 de atti baba senin oynamani bekliyorlarmışEniste futbola 2k basar miyim akkuponu attiktan 10 sn sonra avusturya gol puhahahah
Sağlık olsunBen takip etmiyom salladim freebet vardi guzel yattik
Kazaklar bi gol atsa iyiRastgele salladik gelirse konudan seceriz
Bende dusundumde imkansiz yav digerleri geldi gibi ondan yattik bakarsin 90da atar bir taneKazaklar bi gol atsa iyi
Valla ins olurBende dusundumde imkansiz yav digerleri geldi gibi ondan yattik bakarsin 90da atar bir tane
Ibne bir ise yarasin normalde atiyorZaynutdinov atar suvatim
Atti bak 4 0 ak vay anasiniZaynutdinov atar suvatim