- 14,509
- 6,281
- 113
Sabahtır izliyorum 3. Per üstü ve galibiyeti getirdi sayılır saolsınGelirse sabah konudan 2 kisye ulasirm ben uyudum iyi gecelerEkli dosyayı görüntüle 648166
Sabahtır izliyorum 3. Per üstü ve galibiyeti getirdi sayılır saolsınGelirse sabah konudan 2 kisye ulasirm ben uyudum iyi gecelerEkli dosyayı görüntüle 648166
Sen ve olumlu konusmakTertemiz geldi gibi birşey
O o hield yüzünden öldü 1perde tam 8 şut attı görende 1 tane ikilik kolsuz ibneAbı 4k gıttı gozumun onunde abv onların
Ful 24 sn kullandılar dıger perlerde 10-15sn de potaya gıdıyolarO o hield yüzünden öldü 1perde tam 8 şut attı görende 1 tane ikilik kolsuz ibne
Kanka barem 130 maö hızlı kırmızılılar pert oynuyor görünen köy kılavuz istemez 😂Sen ve olumlu konusmak![]()
Ben ara sıra para varsa böyle sürpriz deonusler deniyorum ama şu goldene 1 lira bile atmazdim dep tam kadro bu mal hield paso kaciryordu hayatta oynamazdım ama adamlar döndü podziemski ön ayak oldu bu işe o gaza getirdi bide kuminga iyiydi2 oyuncu harıc mal bı kadro bugun dondugune bakma pelıkans sonuncu olur bu lıgte
Farketmezkı sen hep olumsuzdunKanka barem 130 maö hızlı kırmızılılar pert oynuyor görünen köy kılavuz istemez 😂
Kenardan 43numara gırdı waters3 mu ne o fena gaza getırdı bnceBen ara sıra para varsa böyle sürpriz deonusler deniyorum ama şu goldene 1 lira bile atmazdim dep tam kadro bu mal hield paso kaciryordu hayatta oynamazdım ama adamlar döndü podziemski ön ayak oldu bu işe o gaza getirdi bide kuminga iyiydi