- 80,244
- 53,079
- 113
Sktir et yoksaySenin @Lazistan08 vecna nın konuya yazmış hiç bişi olmamış gibi hala takılıyomu bu yüzsüz hamsi kafa 😂😂
Sktir et yoksaySenin @Lazistan08 vecna nın konuya yazmış hiç bişi olmamış gibi hala takılıyomu bu yüzsüz hamsi kafa 😂😂
La sen degilmiydin @sahgec09 @butragueno parasına yatan sabah hallederim deyip ne cabuk unuttunhe takılıyorum ne olacak ?
evet el koydum ne olacak senmi alacan ?La sen degilmiydin @sahgec09 @butragueno parasına yatan sabah hallederim deyip ne cabuk unuttun
Bu konuya dahil olursam ban yerim kesin 🤣La sen degilmiydin @sahgec09 @butragueno parasına yatan sabah hallederim deyip ne cabuk unuttun
Yüzsüzlükte cıgır actın olum sen bu senin ilk degil zaten birini sectim deyip kimseyi secmedin konularda var senin gibi mahlukları ifşalıycan göründüğü yerde adamalrın içinde takılmasınlar diyehe takılıyorum ne olacak ?
Dur sen puahhahaBu konuya dahil olursam ban yerim kesin 🤣
@ThomasMusk bunu da ekleyin bundan parayı alana komple parayı veririm 🤣Yüzsüzlükte cıgır actın olum sen bu senin ilk degil zaten birini sectim deyip kimseyi secmedin konularda var senin gibi mahlukları ifşalıycan göründüğü yerde adamalrın içinde takılmasınlar diye
Sen sakin ol reis değmez hamsi kafaya 😂Bu konuya dahil olursam ban yerim kesin 🤣
Ben izleyici haldeyim puhahahDur sen puahhaha
Aynen aynen izleyici kitlesi 🤣Sen sakin ol reis değmez hamsi kafaya 😂
Dağıtım var galiba ağaNoluyor lan burada joeağa geldi
Faizci Fırıldak kolpa ne ararsan tek bir çatı altında puhahahahNoluyor lan burada joeağa geldi
La olum sana laf desek ne olcak adam olmadıktan sonra adama laf denir sana tükürsek yalarsın sen 😂burası sizin ticaret haneniz mi len çakallar, yeni tetikçiniz bu carmelo yaramazımı![]()
Hangi hadsiz o gelsin buraya benden habersiz ha kılıcı diktimDağıtım var galiba ağa
Padişah joe konuya el atıcak kırbaç hazırlandıFaizci Fırıldak kolpa ne ararsan tek bir çatı altında puhahahah
abilerinin sözünü dinle , yoksa yersin şamarıLa olum sana laf desek ne olcak adam olmadıktan sonra adama laf denir sana tükürsek yalarsın sen 😂
Boşa konuşuyoz 🐟🐟🐟 hamsi kafa saat 12 yede geçti bunun beyne kanda gitmez