- 80,248
- 53,085
- 113
Harbi pujahaha ama durur daha belkiSallamasyon 2 konusunda nasıl yatırdım ama lavuğu
Harbi pujahaha ama durur daha belkiSallamasyon 2 konusunda nasıl yatırdım ama lavuğu
Beni de yatırıp başka konularda böyle mi yazıyonSallamasyon 2 konusunda nasıl yatırdım ama lavuğu
Yattı artık o. Phila 3.5 dakkada 13 sayı attıHarbi pujahaha ama durur daha belki
Kesinlikle puhahahBeni de yatırıp başka konularda böyle mi yazıyon
Yok la belli olmazda alperen zaten yakacakYattı artık o. Phila 3.5 dakkada 13 sayı attı
Estağfurullah kardeşim. Ben sadece o kişiye özel yazdımBeni de yatırıp başka konularda böyle mi yazıyon
Ak Alperen öyle her mac yüksek asist rib yapan biri değil zaten. Boş risk almışYok la belli olmazda alperen zaten yakacak
Yok la yapiyor ozellikle ribAk Alperen öyle her mac yüksek asist rib yapan biri değil zaten. Boş risk almış
Nerde laTerim benim kuponumu yatırma lütfen son çare..
Kesin gelmez diyim ve otur izle nasıl rahat gelioTerim benim kuponumu yatırma lütfen son çare..
konunun başındaNerde la
İşte ikisi aynı anda pek yapmio. Asist konusunda en temizi vanvleet, sayı green veya brooks veya Alperen oynamakYok la yapiyor ozellikle rib
Gelmezkonunun başında![]()
TebriklerGelmez
Yav ben olsam bu ara sayi rib davise alirdim 30 ustu sayi 20 ustu rib yapiyor adam puhahah simdi ne yapti bir bakayimİşte ikisi aynı anda pek yapmio. Asist konusunda en temizi vanvleet, sayı green veya brooks veya Alperen oynamak
Goldenj niye sordun ? Bu arada kupon iyi fena gitmiyorkonunun başında![]()
o da varmış tüh yatacaz galibaGoldenj niye sordun ? Bu arada kupon iyi fena gitmiyor
Bol şansTebrikler