- 22,435
- 23,079
- 113
Patlat birde senDert ettiğin şeye bak vereyim dostuma canlıdan
Patlat birde senDert ettiğin şeye bak vereyim dostuma canlıdan
Aynen tarafTraf üst mü total yok tümbettw
O değilde bende sen parasızsin zannediyordum bizden çok paran varmış puajhaGelirse sabah 2 kisiye ulasirim Ekli dosyayı görüntüle 714088
22 üst girdimAynen taraf
Paramiz oldugunda gordugumuz dostlarimiz bu haldeyken bizi goruyor diyelim dostO değilde bende sen parasızsin zannediyordum bizden çok paran varmış puajha
Hadi bol sans22 üst girdim
Paranaense MS 1Patlat birde sen
Enişte adam ufak basmış hemen zengin belledin adamıO değilde bende sen parasızsin zannediyordum bizden çok paran varmış puajha
Kesin mi eniste oldugu puahhahEnişte adam ufak basmış hemen zengin belledin adamı
Girdim 2 oranParanaense MS 1
Bol şansGirdim 2 oran
Bugun saydırdı durmuyorki kac tane rol açtı sayamadım ben bültene baktim mac bulamadım en iyi yarin ucl bekliyim dedim adam boyna rol aciyor gerçi kazanamıyor da orası ayrıEnişte adam ufak basmış hemen zengin belledin adamı
Bence enişteKesin mi eniste oldugu puahhah
Bir yane de sen açtır adama enişte. NBA'de kesin başarılı olur rollde. 200-300k yatırım yapan adamsın bir kerelik roll yaptır AdamaBugun saydırdı durmuyorki kac tane rol açtı sayamadım ben bültene baktim mac bulamadım en iyi yarin ucl bekliyim dedim adam boyna rol aciyor gerçi kazanamıyor da orası ayrı
Enişte özelden millete numara verip adres atar mıydı 😀Bence enişte
Aga millet yap diyor yapiyoz ben bu ara kafa olarak iyi degilim diyorum ama belki cikariz diye ugrasiyoz isteBugun saydırdı durmuyorki kac tane rol açtı sayamadım ben bültene baktim mac bulamadım en iyi yarin ucl bekliyim dedim adam boyna rol aciyor gerçi kazanamıyor da orası ayrı
Kendine yararın yok bari millete zararın olmasın terimParanaense MS 1
Biz nie borc batagindayiz kafamiz iyi değilken kupon yapıyoruz o yüzden sakin düşünmemiz lazım yoksa batarızAga millet yap diyor yapiyoz ben bu ara kafa olarak iyi degilim diyorum ama belki cikariz diye ugrasiyoz iste
Dogru dost suanki borcu bir kac gecede yaptim o zmanda iyi degildik ama suan şükür aştik bazi şeyleri kumar bizden cok sey alamaz artikBiz nie borc batagindayiz kafamiz iyi değilken kupon yapıyoruz o yüzden sakin düşünmemiz lazım yoksa batarız
Isallah görecezDogru dost suanki borcu bir kac gecede yaptim o zmanda iyi degildik ama suan şükür aştik bazi şeyleri kumar bizden cok sey alamaz artik