- 29,027
- 11,543
- 113
15 18
Ben şenol gelmesin demiyom da sergen geldi şampiyon yapti diger yil basarisiz oldu gitti şuan sergenin hakki şenol dsha bu sene gitti az bir beklesin benim gorusum buFotoya sergeni koymuşsun da knka bence BJK ye en uyan teknik adam Şenol Güneş şöyle talisca lı bir kadro kurulsa dünya kupasına kadar gider hocam bizim foncu fatih terimden sonra sempati duyduğum tek adam 🙂
ben aldık gozuyle bakıyom yanına semıh arkyada 3 tane diri adam defansada 2 tane hızlı adam kalıcıyıde degiştirdikmi Onnumara takım olurBence alcaz bu adami
hücum faul orlando top bizde moladan sonra saplamak lazımyemeden sayı lazım cle
Kaleciniz çok iyi benceben aldık gozuyle bakıyom yanına semıh arkyada 3 tane diri adam defansada 2 tane hızlı adam kalıcıyıde degiştirdikmi Onnumara takım olur
senol biz istemıyoruz Nova - Finans olarak koftecım Sen gs al Senolu :dFotoya sergeni koymuşsun da knka bence BJK ye en uyan teknik adam Şenol Güneş şöyle talisca lı bir kadro kurulsa dünya kupasına kadar gider hocam bizim foncu fatih terimden sonra sempati duyduğum tek adam 🙂
Merti begenmiyon mu ? Kaleci alinabilir bence ama en son hamle o olurben aldık gozuyle bakıyom yanına semıh arkyada 3 tane diri adam defansada 2 tane hızlı adam kalıcıyıde degiştirdikmi Onnumara takım olur
Mert Yavas uyusuk okuz Az canlı kalıcı lazım Fabri iyiydi mesela Cordoba Gibi olucakMerti begenmiyon mu ? Kaleci alinabilir bence ama en son hamle o olur
Anlastilar buyuk orandabunu düşünen kafa varsa umut vardır
Çünkü ligde kaleci yok 😀Mertede laf demeyın bea suan muslera 1 mert 2 lıgte
Semih olmaz ordaben aldık gozuyle bakıyom yanına semıh arkyada 3 tane diri adam defansada 2 tane hızlı adam kalıcıyıde degiştirdikmi Onnumara takım olur