http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling butragueno | Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,249
53,086
113
Barca maci bitince cekim vericem beyler gelir umarim bir tane kupon yatar diye yapmistik atlanta maci berabere dallas kazanir ondan dolayi acik kupon var diye cektirmeyebilir bu 3 kisiye ödül olacak şekilde ayarlariz kasa yuksek degildi zaten 1 rolcu dedik 3 kisiye ödül seklinde yapalim en iyisi

Farukozturkjk19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,085
3,129
113
Barca maci bitince cekim vericem beyler gelir umarim bir tane kupon yatar diye yapmistik atlanta maci berabere dallas kazanir ondan dolayi acik kupon var diye cektirmeyebilir bu 3 kisiye ödül olacak şekilde ayarlariz kasa yuksek degildi zaten 1 rolcu dedik 3 kisiye ödül seklinde yapalim en iyisi
Kesene bereket dost ben roll açıcam direk

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Kesene bereket dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...