- 23,828
- 10,649
- 113
Hadi diren Asvel koru ve 3 lük at
Bu per yediği 4. UclukLan ne mal takimsin yahu bu kdr atış kacarmi be yine 2de1
Oc koç anca mola alıyor allahin maliBu per yediği 4. Ucluk
La bunlar salak ya üçüncü perin sonunda verdiler maçı zaten. Barca üçlük haricî yok ki sahada bu kadar yuzdeli atacağı seni buldu akGuzel yattik neyse diyelim
Bncede yattık ufakdan yol alalım geçmiş olsun diyim şimdiden başka takım olsa takip ederdim ama bu takım çapsız bı takım ev ilk 3 dk sayı atamadı bunlar 8 hücum yaptı 2 basket atabildi orda koparmaliydi maçı kaybetmeyi hak ettiler dış alanı hiç savunmadilar belliki sadece bu per benim gördüğüm 4 tane 3luk yedilerGuzel yattik neyse diyelim
Top kaybi cok yapti birde yav ne guzel sakin hucum ediyodu bir anda telasli hucum etmeye basladi sokmLa bunlar salak ya üçüncü perin sonunda verdiler maçı zaten. Barca üçlük haricî yok ki sahada bu kadar yuzdeli atacağı seni buldu ak
En başında korktuğum buydu zatenTop kaybi cok yapti birde yav ne guzel sakin hucum ediyodu bir anda telasli hucum etmeye basladi sokm
Aynen olay o zaten barca uclukleri yuzdeli atmasa yenerdi buyuk ihtimal fauller dolmusken ondesin ordan buraya gelmemeli macBncede yattık ufakdan yol alalım geçmiş olsun diyim şimdiden başka takım olsa takip ederdim ama bu takım çapsız bı takım ev ilk 3 dk sayı atamadı bunlar 8 hücum yaptı 2 basket atabildi orda koparmaliydi maçı kaybetmeyi hak ettiler dış alanı hiç savunmadilar belliki sadece bu per benim gördüğüm 4 tane 3luk yediler
Iyi gitti de de colo 3 fark ondeyken potaya atsa 5 olcak sola cikardi orada koç vardi akEn başında korktuğum buydu zaten