- 22,741
- 11,719
- 113
Asvel değişik takım bir bakiyorsun 10 seri atmis bir bakıyorsun yemişEn iyi oyuncusu sakatlandi lapta ucluk cok attilar az tikansalar iyi olacakta giriyor hep asvel 6 farktan 1 e indirdi hatali yurume barca atarsa ivme kazanir
Asvel değişik takım bir bakiyorsun 10 seri atmis bir bakıyorsun yemişEn iyi oyuncusu sakatlandi lapta ucluk cok attilar az tikansalar iyi olacakta giriyor hep asvel 6 farktan 1 e indirdi hatali yurume barca atarsa ivme kazanir
Gordum tam mal bunlar son param üstteydi ak bir ucluk sokamadilar en son 5 uclukten 1i girdi sadece atis 2 de 0@butragueno 70-65 ti fener 😂
Aynen oyle iste bakak oran riske değerdi her türlüAsvel değişik takım bir bakiyorsun 10 seri atmis bir bakıyorsun yemiş
OndeyzEn iyi oyuncusu sakatlandi lapta ucluk cok attilar az tikansalar iyi olacakta giriyor hep asvel 6 farktan 1 e indirdi hatali yurume barca atarsa ivme kazanir
Salak dostum salak son 1 dk kalmış iki top kaybı yapıyorsun kendi evinde ak ibneleriGordum tam mal bunlar son param üstteydi ak bir ucluk sokamadilar en son 5 uclukten 1i girdi sadece atis 2 de 0
Fatih terim balı 1 ergin ataman balı 2 abi valla bakSalak dostum salak son 1 dk kalmış iki top kaybı yapıyorsun kendi evinde ak ibneleri
Elinle maç veriyoesan kimsenin balina laf edemezsin Fenerbahçe maçı kendisi verdiFatih terim balı 1 ergin ataman balı 2 abi valla bak
Ne balı dostFatih terim balı 1 ergin ataman balı 2 abi valla bak