Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butra / Tigrabet Bonus Çevrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,531
10,952
113
8-0 la başladı magnolia devaammmm

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Arkadaşlar konu ile alakası yok ama önceki mesajlara baktım, birkaç keredir bu forumda farklı konularda sen o musun sen bu musun muhabbeti dönüyor. Bu konuda da sen sully misin muhabbeti dönmüş, ve gördüğüm kadarıyla çokta iyi bir arkadaş değilmiş kendisi yorumlara bakacak olursak bu yüzden zan altında kalmamak için açıklama gereği duydum. Sırf su muhabbetler dönmesin diye TC mi doğruladım hala dönüyor; neyse velhasıl ben multi account değilim arkadaşlar ve daha önceden tanıdığınız birisi değilim. 2018de foruma üye olmuştum bir süre aktif oldum vesaire, uzun süredir kumar falan elimi çekmiştim. Düştük yine buralardayız, northe ile samimiyetim şuradan geliyor, kendisi bir gün costu bana roll açtırdı. ( Dipnot: moderatörler zaten DM leri görüyordur bugüne kadar kimseden para istemedim, kendi coşup bana jest yapan insanlarada iadeyi jest yaptım. Bunun yanı sıra ek olarak fazladan 7 8 arkadaşımızın daha yüzünü güldürmüşümdür. Kimseninde bana bir jesti olmadı, @Northe ve @vurucu999 dısında onlarada iadeyi jestimizi yaptık, haaa birde @Shellac reisin bir kuponundan çekiliş denk gelmişti, ona iadeyi jest yapmak ayıp olur zaten :D ) / jest yaptığım insanlar dekontlarına bakarak gerçek ismimi görebilir forumda ki ismim ile aynıdır. Kullanıcı adı muhabbetine gelecek olursak önceki kullanıcı adım: ygtygt idi. İsmim çok etiket oluyor diye başkandan değişmesini istedim, özel bir ricada bulundum. O da kırmadı sağolsun.
Shell atacağını bize atıyorsun dost muhasebeci eniste çıkar bakalım fiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...