- 16,888
- 4,465
- 113
52-56
HaklısınHakan yanlış anlamazsan kardeşim sürekli elestiriyorsun sen kaç tane çekiliş rolling açtın acabaa ??? Aldığın parayı cebe atıyorsun her rollde sürekli isyan sürekli bı beklentidesin. Millet tabi sana para atmaz. Rol yaptırmaz. Sen aldığın ödülü cebe indir yapiyon. 5 rol actiysan 4unu sponsorlar aç demiş diye açtın. Sonra millet bişey diyince bana takilmayin üstüme gelmeyin diyon. Ayıp vallaha
250de cikmiyo 1kda değişen bir şey yok 🤣🤣Bana gore 250 le bisey olmaz 1k la olur daha iyi
Neyse dagitmayalim konuyu bahsimize bakalim laHakan yanlış anlamazsan kardeşim sürekli elestiriyorsun sen kaç tane çekiliş rolling açtın acabaa ??? Aldığın parayı cebe atıyorsun her rollde sürekli isyan sürekli bı beklentidesin. Millet tabi sana para atmaz. Rol yaptırmaz. Sen aldığın ödülü cebe indir yapiyon. 5 rol actiysan 4unu sponsorlar aç demiş diye açtın. Sonra millet bişey diyince bana takilmayin üstüme gelmeyin diyon. Ayıp vallaha
E yani 150 kisiden 4 kisi secilse ne 1 secilse ne şans az baya250de cikmiyo 1kda değişen bir şey yok 🤣🤣
Emin misjn