- 80,244
- 53,079
- 113
Ikiside ortada diyelimİş monaconun kazanmasına kaldı
Ikiside ortada diyelimİş monaconun kazanmasına kaldı
Senden de aylardır roll sözümüz var gelmedi bir türlü 🤣Oo dost sipariş verdin hemen biz neciligiz burda 🤔
Değil Monaco ağır basıyorIkiside ortada diyelim![]()
Aman aman puahhaha cok iyi gitti dogru vallaNazlanma hoca oku atmıyprum ama belli yani 😂😂
Elbet bir günSenden de aylardır roll sözümüz var gelmedi bir türlü 🤣
konu monaco olunca bende güvenmiyorum 😅 bu sene cok yatırmışlığı var beni bu itlerinBelli oluyor la fransa liginde 10 fark onde olsa guvenmem
Elendin puahahDeğil Monaco ağır basıyor
İtiraz ediyorumElendin puahah
30 rolde 2 başarı geldi onda da piyasada yoktun bugün açtım 2 tane cacık oldu 😁 ilk başarı da sözüm olsun etiket atacam sanaSenden de aylardır roll sözümüz var gelmedi bir türlü 🤣
Bol sans suatim biliyorsun dün 10 yillik kaybetme serisini bitirdim ahahahaKupon gelirse 2 kisiye roll actiriz gelmezse kepenkleri kapatiriz Ekli dosyayı görüntüle 735636
Hellal altanim konuda kimse yoktu ondan bence puahhahBol sans suatim biliyorsun dün 10 yillik kaybetme serisini bitirdim ahahaha
Ben olsaydım olurdu yoktumHellal altanim konuda kimse yoktu ondan bence puahhah
Mezara giricez be yakinda 🤣30 rolde 2 başarı geldi onda da piyasada yoktun bugün açtım 2 tane cacık oldu 😁 ilk başarı da sözüm olsun etiket atacam sana
Bol şanslar dostKupon gelirse 2 kisiye roll actiriz gelmezse kepenkleri kapatiriz Ekli dosyayı görüntüle 735636
Biz de kalıcı değiliz dost merak etme için rahat olsun 😁😁😁Mezara giricez be yakinda 🤣