- 80,244
- 53,079
- 113
Sence ? Bu kadar bastan takip eden varken herkese ulasamayiz beyler 2 kisi dedikDünden beri takiptyiz @butragueno bence sıra gelmiştir bana artık![]()
Sence ? Bu kadar bastan takip eden varken herkese ulasamayiz beyler 2 kisi dedikDünden beri takiptyiz @butragueno bence sıra gelmiştir bana artık![]()
Ağlama suvat geldi kupon Yay.
Senaryoları sen mi yaziyon ustaLa adam atak yaptı elcsoktuctopu kapmaya faulü gösterse napcancmanaco atış hucum evde 😉
İzliyom reis 😅Senaryoları sen mi yaziyon usta
Sence ? Bu kadar bastan takip eden varken herkese ulasamayiz beyler 2 kisi dedik
Saat 23:00da yanmamasindan anlamaliydim2 kisiye ulasildi beyler roller basarili olursa oncelik bu konudakilerde herkese bol sans
Cok aktif kisi vardi dost kazanirsak yine yaparizSaat 23:00da yanmamasindan anlamaliydim
Ama yine aynı kişiyi seçmissinCok aktif kisi vardi dost kazanirsak yine yapariz
Baştan sona aktiflik esas değilse eyvallah tabi bol şans arkadaşlaraCok aktif kisi vardi dost kazanirsak yine yapariz
Talibim 2 saattir takipteyizSence ? Bu kadar bastan takip eden varken herkese ulasamayiz beyler 2 kisi dedik
Senin konuna geciyoduk puahhaTalibim 2 saattir takipteyiz
Aynen kanka 6 kisi vardi oyle iste dogrudurBaştan sona aktiflik esas değilse eyvallah tabi bol şans arkadaşlara
Butranın multisi sanırım arkadaş konuda bile yoktu nasıl kazandı