- 80,249
- 53,086
- 113
Anteye yetecek paramiz yok puhahaÖdülüm geldi teşekkğrler @butragueno
Anteye yetecek paramiz yok puhahaÖdülüm geldi teşekkğrler @butragueno
Sen zenginsin sen yapma bari hahahahahaÖdülüm geldi teşekkğrler @butragueno
Aradada girmesin dayı hatta hiç girmesin banlatalim kurt kuzu misali dayicim suyumu bulandiriyor körNi ye adam zaten arada giriyor
Yok da rol yap dedinde yapmadimi
Ödül geldi iban adamda kayıtlı dağılınÜstte oturdu cuk puhaha
Tamam sen ne dersen o olsunAradada girmesin dayı hatta hiç girmesin banlatalim kurt kuzu misali dayicim suyumu bulandiriyor kör
Dagitim sende dagitican puahhaÖdül geldi iban adamda kayıtlı dağılın
Kesene bereket 500ü ezelim hemen
Suat 155.5 alt alsa 140 zor çıkar dost öğren bunlarıneyse iyi bari sen kazanmışın aynı maçtan kanka, bu maç nasıl hala alt oldu aklım almıyor mki ben devre arası 164.5 üst girdiydim de, son çeyrek bir molaya girdiler bitime doğru ondan sonra yavaşladı ablalar, neyse sana yaramış en azından 🤣
yok o tam zirvede yakalamış baremi, maks 168 e kadar cıktı zaten, o sırada kıstırdı tahminim 🤣 ben cok önceden devre arası girdiydim zaten yawSuat 155.5 alt alsa 140 zor çıkar dost öğren bunları
Basketbolda bi ismet bademi tanırım bide suat dostumuzu
Kesene bereket dostDagitim sende dagitican puahha
Yeni rolle gel odemeyi yapip kalanla geliyom@Shellac burası kilit dost isey alamadık
Rulette yedik dost kırmızı geldiDagitim sende dagitican puahha
Ne yapalım butrayi da banlatalimmi dost@Shellac burası kilit dost isey alamadık
166.5 aliyoduk 167.5 oldu fark coksa aliyom aradayok o tam zirvede yakalamış baremi, maks 168 e kadar cıktı zaten, o sırada kıstırdı tahminim 🤣 ben cok önceden devre arası girdiydim zaten yaw
O dursun bakaalim dayı çok Roll yapiio o bugün alamazsak illa sıkıştırıpNe yapalım butrayi da banlatalimmi dost
Tebrıkler kanka araba kullandım destek olamadım 😀Yeni rolle gel odemeyi yapip kalanla geliyom
Haydi kanka seni bekliyoruzYeni rolle gel odemeyi yapip kalanla geliyom
aynen bende devre arası yakınlar diye güvendim kanka da, bir anda açıldı fark ona rağmen geliyordu la yine de, neyse sana yaramış en azından bunada şükür 😅166.5 aliyoduk 167.5 oldu fark coksa aliyom arada