- 11,735
- 6,975
- 113
Bi süre postane işi yapmıştım birinin yanında gecenin bi yarısı susam atiodk sabahın köründe de fırına veriodk bayrama 2 3 gün kala full kuru pasta yapiodk eziyettir harbidenFazlası bile var puahha
Bi süre postane işi yapmıştım birinin yanında gecenin bi yarısı susam atiodk sabahın köründe de fırına veriodk bayrama 2 3 gün kala full kuru pasta yapiodk eziyettir harbidenFazlası bile var puahha
Pastane işi çok sıkıntı kanka öyle dışardsn göründüğü gibi değil inanki ben 13 yaşındam beri ailecek bu işteyim pastanede büyüdüm gecesi gündüzü olmaz gece 2si akşam 9 u yokBi süre postane işi yapmıştım birinin yanında gecenin bi yarısı susam atiodk sabahın köründe de fırına veriodk bayrama 2 3 gün kala full kuru pasta yapiodk eziyettir harbiden
Aynen öyle kanka Allah kolaylık versin işin gücün rast gitsinPastane işi çok sıkıntı kanka öyle dışardsn göründüğü gibi değil inanki ben 13 yaşındam beri ailecek bu işteyim pastanede büyüdüm gecesi gündüzü olmaz gece 2si akşam 9 u yok
Kardesim pastane muhabeti yasakPastane işi çok sıkıntı kanka öyle dışardsn göründüğü gibi değil inanki ben 13 yaşındam beri ailecek bu işteyim pastanede büyüdüm gecesi gündüzü olmaz gece 2si akşam 9 u yok