- 80,244
- 53,079
- 113
2 tane mac 3 dk kalmis diye almadik bununda üstündne vazgectik hepsi geldi sectigimiz yattiYok be makaradayim ben
2 tane mac 3 dk kalmis diye almadik bununda üstündne vazgectik hepsi geldi sectigimiz yattiYok be makaradayim ben
He ya ona guvendik az ama bu clev hep boyle mal sonda yeniyor amaUla detroitte Cunningham yok bı de. Clev resmen rezil
Dünden aynı haltı yaptıHe ya ona guvendik az ama bu clev hep boyle mal sonda yeniyor ama
Buradaki mesele degildir diye dusunyuyom la bence yani o canini sikmazDostların ihaneti canını sıktı onun hemşo
Yeneceği kesin de çok kötü başlamış garland Mitchell ritim bulamamış 🥹He ya ona guvendik az ama bu clev hep boyle mal sonda yeniyor ama
Adam patlicağını biliyo demek sinanda yok 😂Ulan ilk defa ardarda 15-20 roll açıldı ama hakan piyasada yok. Bu gece bı 10K mesaj kadardı hee
Öyle tabi ya inşallah hallolurBuradaki mesele degildir diye dusunyuyom la bence yani o canini sikmaz
Ferdi de yedek urgan varmiş@Novasky kefen parasini bastik o da gelmezsd intihar
İlk defa rollere katılmayarak karlı çıktılarAdam patlicağını biliyo demek sinanda yok 😂
Biz acemiyiz görüyon boşuna sabahladık 😂İlk defa rollere katılmayarak karlı çıktılar
Sorma sorma kendi rolumuz yetmezmiş gibi kaç rol takip ettim sonuç sıfır 😁😁Biz acemiyiz görüyon boşuna sabahladık 😂
Bu mac gelirse devam beyler gelmezse nanayVur miranda maçına iy 1.5 üst Venezuela ligi
Yarın hesap vermeye kalsak sadece bu gözler ile parmakların hesabını veremeyizBiz acemiyiz görüyon boşuna sabahladık 😂
Mafyalat müdahale eder şimdi gol gelirBu mac gelirse devam beyler gelmezse nanay
6 dk da ızdırap dion 😂Bu mac gelirse devam beyler gelmezse nanay
Nanay nedemek SuatimBu mac gelirse devam beyler gelmezse nanay