http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Bursaspor Açıklama

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
Sonucta futbol her takim her sene cok iyi olacak diye birsey mi var kotu gunler gecrmis olabilir ama bu birdaha ust lige cikamayacak diye birsey yok zor gunler gecirdi kisa surede cikar ust lige kimse futbol icin birbirene girmesini hic tasfit etmiyorum herkez birbirini kizdirmak icin elinden geleni yapiyor yapmayin arkadaslar bi futbol icin insanlar birbirine gircek nerdeyse

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
Sonucta futbol her takim her sene cok iyi olacak diye birsey mi var kotu gunler gecrmis olabilir ama bu birdaha ust lige cikamayacak diye birsey yok zor gunler gecirdi kisa surede cikar ust lige kimse futbol icin birbirene girmesini hic tasfit etmiyorum herkez birbirini kizdirmak icin elinden geleni yapiyor yapmayin arkadaslar bi futbol icin insanlar birbirine gircek nerdeyse
Yaw ne giricez birbirimize mizahi olarak @Bursasporlu dostla takildik birbirimize gulduk eglendik konu kapandi bitti gitti. Birbirimize girecrl kadar cahil insanlar degiliz dost rahat ol sen.

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
@KARTALizma anladim dost sadece sizin icin degil dost bakiyorum ulkede futbol farkli yerlere geldi inan maclara dahi gitmek istemiyorum gitmiyorumda 2 senedir evimden izliyorum bizim ulkede ne zaman futbol maci sadece takima destek olmak icin maca gidecek merak ediyorum

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,278
19,211
113
Daha bursa super ligi göremez. Eskişehir gibi olur .borç batağında klup .

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
1,116
113
ertugrulu begenmezler senol gunes begenmezler. o kotu bu kotu su hain derken bursaya amatorde basarilar. hoca angelotti gelir belki...

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
Dost bu arada bursasporu bu hallere getirenler gelen yonetimler hep yediler futbolcularin hicbir sucu yok ama taraftar tepkiyi futbolculara veriyor bilincsiz insanlar olunca boyle oluyor 16 yasinda futbolcudan kapasitesi yuksek olmayan futbolcudan anca bunlar olur bizim taraftar toplulugu anca bunu biliyor

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
@milagroan dost dogru soyluyon beyenmezsen bu durumlara dusersin ama yonetimleri secen hep menfaaat pesinde olan taraftar liderleri cok bursada kimden para cok gelirse o seciliyor ondan ben pek sasirmiyom

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
@KARTALizma anladim dost sadece sizin icin degil dost bakiyorum ulkede futbol farkli yerlere geldi inan maclara dahi gitmek istemiyorum gitmiyorumda 2 senedir evimden izliyorum bizim ulkede ne zaman futbol maci sadece takima destek olmak icin maca gidecek merak ediyorum
Dost para isin icine bu kadar girdi gireli ben hic maca gitmedim zaten. Daha da gitmeyi dusunmem bile. Milleti salak zannediyorlar. Basa gelen hortumlayip gidiyor. Biz birinin 10lirasini yanlislikla alsak muhebbet veririrler, is bunlara gelince gormedim duymadimi oynuyorlar. Boyle adaleti.
Neyse fazla derine dalmayacagim 🤣

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
@milagroan dost dogru soyluyon beyenmezsen bu durumlara dusersin ama yonetimleri secen hep menfaaat pesinde olan taraftar liderleri cok bursada kimden para cok gelirse o seciliyor ondan ben pek sasirmiyom
Secen veya sectiren amigolari temizleyecekler o zaman tum klupler icin gecerli bu. Ya dusun bizim stad seba gitsin diye inlemisti. Amac ne? O baskana bu yapilir miydi para sevdasi olmasa uc kurusluk insanlar iste.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,278
19,211
113
Dost bu arada bursasporu bu hallere getirenler gelen yonetimler hep yediler futbolcularin hicbir sucu yok ama taraftar tepkiyi futbolculara veriyor bilincsiz insanlar olunca boyle oluyor 16 yasinda futbolcudan kapasitesi yuksek olmayan futbolcudan anca bunlar olur bizim taraftar toplulugu anca bunu biliyor
Turkiyede kötü gün taraftarı anadoludan tek takım Sakaryaspor dur üstüne tanimam.
bursa taraftarı da iyi gün taraftarı.super ligden düşünce bu takıma el atcakti taraftar ve yönetime başkana nefes aldirmicakti 2 lig birden düşene kadar aklı nerdeydi .son 10 hafta g... sıksa yine düşmezdi çok da kötü takım değil ondan daha kötüleri ligde kaldı. Takıma hiç kimse sahip çıkmadı

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
@KARTALizma aynen dost bursaya baskan olan kisiler neyi vardi neleri oldu bunu cok iyi biliuorum ondan bana normal geliyor buralara dusmeleri ben sahsen sasirmiyorum

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
Turkiyede kötü gün taraftarı anadoludan tek takım Sakaryaspor dur üstüne tanimam.
bursa taraftarı da iyi gün taraftarı.super ligden düşünce bu takıma el atcakti taraftar ve yönetime başkana nefes aldirmicakti 2 lig birden düşene kadar aklı nerdeydi .son 10 hafta g... sıksa yine düşmezdi çok da kötü takım değil ondan daha kötüleri ligde kaldı. Takıma hiç kimse sahip çıkmadı
Kocaeliyi de unutma dost

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
@mountblade ayne dost sakarya sporu tebrik ediyorum taraftar boyle olunur adamlar her macta takimina destek veriyor nerwlre dustuler her mac destek verdiler harbiden gunulden tebrik ediyorum

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
Sakarya kadar değil valla dost. Ben küçük yaşdan beri severim sakarya taraftarını stat da maçlarına da gittim bir kez hepsi futbol aşığı
Sakaryaya lafim yok dost ama kocaeli taraftarida amatorde full cekiyordu stadi. Saygi duyuyorum oyle taraftarlara. Boyle takimlar gelsin super lige.