http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Burası İstanbul'un Neresi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Reis bu zenginlik nerden geliyo ya işadamımısın vay be
SAdece spordan hayatta slot oynamam millet yılbaşında kırılırken ben onlara 50k lık çekiliş yapacam.

Burdan da bir kaç arkadaşa şans parası yolladım.

Şunu hiçbir zaman unutma

TEK YAŞAYAN TEK ÖLÜR.

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,459
6,765
113
SAdece spordan hayatta slot oynamam millet yılbaşında kırılırken ben onlara 50k lık çekiliş yapacam.

Burdan da bir kaç arkadaşa şans parası yolladım.

Şunu hiçbir zaman unutma

TEK YAŞAYAN TEK ÖLÜR.
Peki tek yaşayan tek ölür müdür yoksa tek yiyen tek ölür mü yoksa eşref tek mi ?

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,530
5,386
113
Ben akrabalarıma kuruş vermem ama burdaki bir adama para gönderirim.

Yılbaşında siteler para vermediği sözünü duyduğum anda 50k ya da 100k ben devreye girecem.
Değmez bence 100 kişiye atsan 101. Ci kötü konusucak + attığın 100 kişi için de 1 gün sonra değerin olmucak işine karışmak gibi olmasın tabi dee hayrını başka şekilde yapmani tavsiye ederim

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Peki tek yaşayan tek ölür müdür yoksa tek yiyen tek ölür mü yoksa eşref tek mi ?
Paylaşmayan adam ne kadar sessiz kalırsa kalsın mesela bu adam ne kadar kazandı bilmesek bile burnundan gelir.

Paylaş dağıt ver anasını satayım en azından bu adam kazandı dağıttı olur nefis verirsin nefis dağıtırsın yoksa bela gelir net.

Şimdi buna inanmayanlar gelecek BELA GELİR ARKADAŞ NET!

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,459
6,765
113
Paylaşmayan adam ne kadar sessiz kalırsa kalsın mesela bu adam ne kadar kazandı bilmesek bile burnundan gelir.

Paylaş dağıt ver anasını satayım en azından bu adam kazandı dağıttı olur nefis verirsin nefis dağıtırsın yoksa bela gelir net.

Şimdi buna inanmayanlar gelecek BELA GELİR ARKADAŞ NET!
Bende inanırım buna ne verirsen elinle o gelir seninle diyebilir miyiz hocam peki ?

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
Kazanınca dağıtın ben dağıtırım ya iyide kimse bilmezse ne olacak?

Kimse bilmezse ah bilir dağıtın niye biz tosun koyun kesiyoruz amk kan akınca kurban ettim demesini biliyoruz.

Kazandığımız her parada ah var dağıtın gitsin verin abi 3 5 10 kişi sevinsin tek yemeyin verin adam bana verdi desin dağıtın bu çok ama çok önemli konu.

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,536
3,191
113
Yılbaşını iple çekiyorum o herkesten umudu kesince ben çıkacam 50 kişiye 1k çünkü siteler şerefsiz dağıtmayacaklar orda 3 5 kişiyi mutlu etmek benim içim paha biçilemez.
İhtiyacı olan sokakta gördüklerine dağıt . Burada dagittigina pişman olursun bak saat 4 kovalamaca yapıyoruz ... Dagittiklerimza selam verince açtıkları konudan engelliyorlar tanimasak hiç zorunuza gitmezdi . Yinede gönlüne göre versin dağıtırken sen mutlu okuyorsan gerisinin önemi yok

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,408
3,222
113
İhtiyacı olan sokakta gördüklerine dağıt . Burada dagittigina pişman olursun bak saat 4 kovalamaca yapıyoruz ... Dagittiklerimza selam verince açtıkları konudan engelliyorlar tanimasak hiç zorunuza gitmezdi . Yinede gönlüne göre versin dağıtırken sen mutlu okuyorsan gerisinin önemi yok
Ben kedi babasıyım mahallemde hiçbir kedi aç kalmadı ne zaman yanlarına yaklaşsam babamız geldi diye mama beklerler öyle ucuz mama da almam.

Proplan olacak.

Bu arkadaşlara dağıtma niyetim belanın benden gitmesidir. Sen bunu çözememişsin sen ben hiç kimseye duyurmazsak tek yersem sıyrılır giderim yok işte o iş öyle olmuyor.

Adamı yerin gelince öyle bir s.yolarki o paranın ahını paşa paşa çekiyorsun.

Vereceksin! :)

Biraz dene ve hayatında neler değişiyor gör ve dene.

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,539
732
113
Kazanınca dağıtın ben dağıtırım ya iyide kimse bilmezse ne olacak?

Kimse bilmezse ah bilir dağıtın niye biz tosun koyun kesiyoruz amk kan akınca kurban ettim demesini biliyoruz.

Kazandığımız her parada ah var dağıtın gitsin verin abi 3 5 10 kişi sevinsin tek yemeyin verin adam bana verdi desin dağıtın bu çok ama çok önemli konu.
Olmaz konu açılıp kimseye 1 kuruş koklatılmayacak replay atılıp garibanın son 300 500 lirasını kaybetmesine vesile olunacak.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,793
28,304
113
Insan olan insana atsin kim engeller la sizi senin dağıttığının 100 katini dagitmisim bu forumda senun gibi hak dava etmedim paran kıymetliyse cebini siki tut verene hiç bi zman engel olma insan verdikçe çoğalır burda 300 500 gönül hoşlugu olsun diye para atıyor bide kalmis bunun lafını ediyon kimse senden zorla para alamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...