- 15,910
- 15,716
- 113
Birazdan paralar gonderilecek demisBenimkini atmadan konuyu kapatiyorsun 😁
Birazdan paralar gonderilecek demisBenimkini atmadan konuyu kapatiyorsun 😁
Daha tatlı olurBen istanbullu değilim ama istanbulda şöyle 4 5 arkadaş buluşsak kadıköyde biralarınız benden hemde beni gezdirirsiniz yemek masraflarınızda benden ben bu konuya yazayım buluşalım olur mu
Dost ben gelirim ama benim günlüğüm 2.5k dan aşağı değildir bide hafta içi olmaz cmts günleri güneşli ılurza olur buda şey gibi oldu şaban kendini vurdurmak istediği zamanı anlatıyordu ya oBen istanbullu değilim ama istanbulda şöyle 4 5 arkadaş buluşsak kadıköyde biralarınız benden hemde beni gezdirirsiniz yemek masraflarınızda benden ben bu konuya yazayım buluşalım olur mu
İstanbul'a gel kadıköy'de groundy ya da eskici'ye gidilir. gece mekandan çıkıp kadife sokağa yuvarlanırızBen istanbullu değilim ama istanbulda şöyle 4 5 arkadaş buluşsak kadıköyde biralarınız benden hemde beni gezdirirsiniz yemek masraflarınızda benden ben bu konuya yazayım buluşalım olur mu
Gel dost sana esenyurtu gezdireyim 😄Ben istanbullu değilim ama istanbulda şöyle 4 5 arkadaş buluşsak kadıköyde biralarınız benden hemde beni gezdirirsiniz yemek masraflarınızda benden ben bu konuya yazayım buluşalım olur mu
Beni atlama bak kanka acayip yokluktayim😁Ben istanbullu değilim ama istanbulda şöyle 4 5 arkadaş buluşsak kadıköyde biralarınız benden hemde beni gezdirirsiniz yemek masraflarınızda benden ben bu konuya yazayım buluşalım olur mu
Gelecem dostum ama buluşalım ben boş lafı sevmem.İstanbul'a gel kadıköy'de groundy ya da eskici'ye gidilir. gece mekandan çıkıp kadife sokağa yuvarlanırız![]()
Gelir gelmez s.ktir bizi amk.Gel dost sana esenyurtu gezdireyim 😄
Adana'ya yolun düşerse bende burayı gezdireyim...Gelecem dostum ama buluşalım ben boş lafı sevmem.
Gelir gelmez s.ktir bizi amk.
sokak lezzetleri turu 5-10 kg alınır vallaAdana'ya yolun düşerse bende burayı gezdireyim...
Gel dost boğaz yapalım üsküdar balat vs gezelim bir tarih belirle ayarlayalım kendimiziBen istanbullu değilim ama istanbulda şöyle 4 5 arkadaş buluşsak kadıköyde biralarınız benden hemde beni gezdirirsiniz yemek masraflarınızda benden ben bu konuya yazayım buluşalım olur mu
Siyasete girmesek miBEN İZMİRİ AVUCUMUN İÇİ GİBİ BİLİRİM İSTANBULA GELDİM DENİZ TERTEMİZ İZMİRİ S.KTİ ATTILAR.DENİZ PİS SOKAKLAR PİS İKTİDARDAN DOLAYI.
FAKAT VAPURLA O KIZ KULESİNİN ORDAN TERTEMİZ DENİZLE GEÇTİM YA İSTANBUL EN AZINDAN SAHİPSİZ DEĞİL AMA İZMİR ÇOK SAHİPSİZ.
Yarın bi kahve ismarla izmirdeysen ?BEN İZMİRİ AVUCUMUN İÇİ GİBİ BİLİRİM İSTANBULA GELDİM DENİZ TERTEMİZ İZMİRİ S.KTİ ATTILAR.DENİZ PİS SOKAKLAR PİS İKTİDARDAN DOLAYI.
FAKAT VAPURLA O KIZ KULESİNİN ORDAN TERTEMİZ DENİZLE GEÇTİM YA İSTANBUL EN AZINDAN SAHİPSİZ DEĞİL AMA İZMİR ÇOK SAHİPSİZ.
Nasıl girmiyim yangınlar deniz izmirde mikrop gibi ama bunu istanbulda yapamıyorlar izmirde ben sahilde yürürken bir kordon boyunca ağladığımı bilirim.Siyasete girmesek mi![]()
Orda değilim dost.Yarın bi kahve ismarla izmirdeysen ?
Böyle şeyleri çok kafaya takma dost hayat zaten zor böyle iyice yaşanmaz bi yer haline gelir senin içinNasıl girmiyim yangınlar deniz izmirde mikrop gibi ama bunu istanbulda yapamıyorlar izmirde ben sahilde yürürken bir kordon boyunca ağladığımı bilirim.
Sen hiç bir balığın can çekişip ağladığını gördün ben gördüm ve çok ağladım.
Bu istanbulda olmuyor mesela.
Takarsın dost o balıklar istanbulda değil izmirde can çekişip sende spor için kordon boyunca onu görünce can çekiştiğini sende acı çekersin.Böyle şeyleri çok kafaya takma dost hayat zaten zor böyle iyice yaşanmaz bi yer haline gelir senin için
Burda oyle seyler yok dost merak etme guvende olucaksın 😄Gelecem dostum ama buluşalım ben boş lafı sevmem.
Gelir gelmez s.ktir bizi amk.