- 3,408
- 3,222
- 113
Dost kışın istanbula taşınacam bilmem ama izmiri bana zor avucumun içi gibi bilirim istanbul sıfır bende.Burası neresi dost bil bakalım
Dost kışın istanbula taşınacam bilmem ama izmiri bana zor avucumun içi gibi bilirim istanbul sıfır bende.Burası neresi dost bil bakalım
sen atsana sadece geceleri aktif üyeler konu acabilir diyor :dAt sen bu adam anlayana kadar dm gel
Dost burası senin sevdiğin kadıköy oluyor 😁Dost kışın istanbula taşınacam bilmem ama izmiri bana zor avucumun içi gibi bilirim istanbul sıfır bende.
yoo atamazsa talibim dedim sorun yokAyıp olmuyor mu dost adama atıcam dedin bu arkadaş yırtık dondan çıkar gibi adamın hakkına göz dikiyor yazık ya vallaha
Ben başta söyledim dost trust gelin diye. Adam vbetin tronu atıyor ee ben vbetten oynuyorum s.kler bizi yani ben oraya tron atıyorum olmaz neyse o.Ayıp olmuyor mu dost adama atıcam dedin bu arkadaş yırtık dondan çıkar gibi adamın hakkına göz dikiyor yazık ya vallaha
Adam atıcam demiş zaten dostum okuma yazman yok mu ?yoo atamazsa talibim dedim sorun yok
Attım şimdiBen başta söyledim dost trust gelin diye. Adam vbetin tronu atıyor ee ben vbetten oynuyorum s.kler bizi yani ben oraya tron atıyorum olmaz neyse o.
Halleder dost adam sorun değil ki sadece öyle yapsak olur mu demişBen başta söyledim dost trust gelin diye. Adam vbetin tronu atıyor ee ben vbetten oynuyorum s.kler bizi yani ben oraya tron atıyorum olmaz neyse o.
Trust gönder işini çözelimYav amma uzattınız biri diğerine para atacak olmuş neredeyse 3 sayfa. Hadi öpüyorum kaçtım ben
Ya dostum attım özelden
Yok dost yok anlamıyoz o işlerden iban geleyim seri
hocam dm atamıyorum atarsan direkt trustwallet atacamTrust gönder işini çözelim