- 2,032
- 1,370
- 113
Arkadas yazmazsa yarım saate sana atarım haberin olsun kralSorun degil benden yana
Arkadas yazmazsa yarım saate sana atarım haberin olsun kralSorun degil benden yana
Kesene bereket dost dert değil@Samoaaa41 kral seni seçiyorum baya arkadaş takip etti destek oldu ama arkadaş dakikalarda baya yakın tahmin etti o yüzden onu seçtim başka bir şeyden değil yani diğer arkadaşlar üzülmesin bidahakine onlarada destek oluruz ❤❤
Bırak aliyi sall banaa rolll sallayalm 😂😂Arkadas yazmazsa yarım saate sana atarım haberin olsun kral
Süre başladı 29.26Arkadas yazmazsa yarım saate sana atarım haberin olsun kral
Cok acelecisin 😂😂Bırak aliyi sall banaa rolll sallayalm 😂😂
Nuri babacuguma şikayet edicem seniBırak aliyi sall banaa rolll sallayalm 😂😂
Selamdaa salll 😂😂Nuri babacuguma şikayet edicem seni
Peki yazdım bunu bakm 😂😂Cok acelecisin 😂😂
Yok yok maho agaya soylicem seniSelamdaa salll 😂😂
Insallah yazar oyle bir hasedimiz yokHahahhahaah Adam Yazar Belki Beyler Durun Hele Seni Seçtim Pikachu 🙃
Onada sal selamm canoooYok yok maho agaya soylicem seni![]()
Şaka Yapıyorum Baba Meclisten Dışarı Yazılanlar🙃Insallah yazar oyle bir hasedimiz yok![]()
Sinan kaya geliyor kartalkayadan kaya kayaOnada sal selamm canooo
Atm çok uzak üşeniyorumMuhabbet Güzel Oluyor Sabahtandir Promosyondu Kod du ATM Git Gel Filan Filan beynimiz Sulanıyor
Bana Yakın Da Dost İnan Bende üşeniyorum sigara bitince Mecbur Cikiyorum Zaten al Gülüm Ver Gülüm Promodan Çek Sigaranı al Sonra Kendine Site YATIR sıfırla Tekrar Kod Kovalamaca 😀Atm çok uzak üşeniyorum