61 71 dostum bekliyor yazıyorTitanes del Licey
Metros de Santiago
Bu basket maçı ne oldu bilen varmı yarım saattir aynı dakika ve skor da duruyor..
Aynen kardeşim siteden de kaldırıldı ms2 oynamıştım bı ona kaldı kupon...61 71 dostum bekliyor yazıyor
Kanka 4 dakika kalmış bitime biri paylaşmış baktım simdi 20 dakikaya başlayacak teyitli bilgi diye inşallah 4 dakika için ertelemezlerAynen kardeşim siteden de kaldırıldı ms2 oynamıştım bı ona kaldı kupon...
İnşallah reis ya on bin küsur veriyor beklemeyelim yalandan bir gunKanka 4 dakika kalmış bitime biri paylaşmış baktım simdi 20 dakikaya başlayacak teyitli bilgi diye inşallah 4 dakika için ertelemezler
İnşallah bekletmezler bedavadan 4 dakika için 1 gün beklemekte koyar adama anasını satayım zatenac 61 71 sonuç belli inşallah başlatırlarİnşallah reis ya on bin küsur veriyor beklemeyelim yalandan bir gun
Başladı hadi gözün aydınİnşallah reis ya on bin küsur veriyor beklemeyelim yalandan bir gun
Gelirse hepsiyle rooll acicam reiss..
Açma gardasim koy dursun köşede ufak ufak açGelirse hepsiyle rooll acicam reiss..
Reis o bende yok işte kazandigimi basıyorum malesef .😅😅Açma gardasim koy dursun köşede ufak ufak aç
Olsun kanka inşallah dilediğin gibi olur herşey gelirse 😊Reis o bende yok işte kazandigimi basıyorum malesef .😅😅