- 1,970
- 528
- 113
vetrnier sunu aşı ile yapmayai denednzmiKanka benimki yaklaştırmıyor bi hamile kalamadı kısırlaştırıcaz bu gidişle ağlayıp duruyor hayvan
vetrnier sunu aşı ile yapmayai denednzmiKanka benimki yaklaştırmıyor bi hamile kalamadı kısırlaştırıcaz bu gidişle ağlayıp duruyor hayvan
Yok denemedik onu suni döllenme diyorsun dimivetrnier sunu aşı ile yapmayai denednzmi
evet onuda bi deneyin tavsyem olur ondann snra olmazsa ksirlastriiriisiinzYok denemedik onu suni döllenme diyorsun dimi
Dişi o? Yollim benim zebrayi üstünden inmez 😁 dişi hamile kaldida ondan sonra saldırgan oldu şimdi yanına yaklastirmiyor ama ondan Önce üstünden inmiyordu.sirf erkeği kisirlastirmiyim diye eş aldım ona hayatın tadını çıkartın dedim 😁Kanka benimki yaklaştırmıyor bi hamile kalamadı kısırlaştırıcaz bu gidişle ağlayıp duruyor hayvan
Kanka yaklaştırmıyor kiDişi o? Yollim benim zebrayi üstünden inmez 😁 dişi hamile kaldida ondan sonra saldırgan oldu şimdi yanına yaklastirmiyor ama ondan Önce üstünden inmiyordu.sirf erkeği kisirlastirmiyim diye eş aldım ona hayatın tadını çıkartın dedim 😁
Kesene Bereket dost şansın daim ola@Tepee00
@Farukozturkjk19033
Gelirse 500 er TL sizin
2 adet 250 TL de çekiliş yada şansa yapacağız bakalım
ben baasda takkip ettim ama snra is cikti bakamdim k.bakma@Tepee00
@Farukozturkjk19033
Gelirse 500 er TL sizin
2 adet 250 TL de çekiliş yada şansa yapacağız bakalım