http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp Bunasıl olabılır

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,601
1,973
113
Nba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot

Ekli dosyalar

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,345
634
113
Nba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
Salmışlar gale almamışlar tavırları
Az önce abinin birine aynısını dedim biz çıksak daha fazla atarız diye

Benimsansim25

SenAhSen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,117
741
113
Oluyor bazen nadirde olsa

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
doncic oynamamıs, austin reeves oynamamış ve lebron sakat normal bu durumun yasanması bence

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,905
2,895
113
8 sayıyı 3 . Lig bayan takımı atardı net sağlam şike dönmüş

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,585
86,542
113
Sezonbaşı normaldir kaç sayı atacağını unutmuş takım ilk yarı da 2. Yarı telafi etmiş hatasını

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,150
4,279
113
Devre arasi dallas 13 sayi gerideyken dallasa oynadim bana yaradi heralde

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
1,312
113
Sezonbaşı normaldir kaç sayı atacağını unutmuş takım ilk yarı da 2. Yarı telafi etmiş hatasını
J.J redick ana sezon kadrodan austin reevesi oynatsaymış biraz farklı bitermiş onuda oynatmamıs. tam tersi jason kidd dallasta davisi oynatınca bu olmuş işte

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,572
3,474
113
Geçmiş olsun kral, demekki altçilarin yiyecegi ekmek varmış, başka bir açıklaması yok

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,364
8,748
113
Burası nba onlar ne isterse o olur buna emin ol

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
3,169
113
Seni batırır başkasına kazandırır NBA burası . Bana 9 yıl önce 238.5 alt aldığım NBA maçı maaşı basmistim . Son 5.40 a sadece 12 sayı atsalar kaybedicektim . Sinirden ağlayarak uyumustum mucize bile yetmezdi maç kafa kafayadi . Ertesi gun arkadaştan 1 borç alıp hesaba attım bari harclik kurtarırım diye hesaba bir girdim kupon tutmuş maçın özetini açtım . Son 5 ek yakar top oynamışlar resmen 6 sayı atmışlar kupon gelmiş

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,357
2,565
113