- 4,601
- 1,973
- 113
Nba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
Ekli dosyalar
-
694.7 KB Görüntüleme: 131
Salmışlar gale almamışlar tavırlarıNba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
Oluyor bazen nadirde olsaNba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
94.5 alt oynamıştım vay beNba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
doncic oynamamıs, austin reeves oynamamış ve lebron sakat normal bu durumun yasanması benceNba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
3.periyota kadar oynamışlar mı mkdoncic oynamamıs, austin reeves oynamamış ve lebron sakat normal bu durumun yasanması bence
oynamamaları normal onu söylüyorum takımın maça çıkardıgı ilk beşi bile ana sezonda J.J redickin son periyotta soktugu oyuncular3.periyota kadar oynamışlar mı mk
davis gibi formuna tekrar dönmüş bir canavar varken mesela ?La 8 sayıyı 5vs1 atarım dallasa
Devre arasi dallas 13 sayi gerideyken dallasa oynadim bana yaradi heraldeNba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
J.J redick ana sezon kadrodan austin reevesi oynatsaymış biraz farklı bitermiş onuda oynatmamıs. tam tersi jason kidd dallasta davisi oynatınca bu olmuş işteSezonbaşı normaldir kaç sayı atacağını unutmuş takım ilk yarı da 2. Yarı telafi etmiş hatasını
Geçmiş olsun kral, demekki altçilarin yiyecegi ekmek varmış, başka bir açıklaması yokNba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
Geçmiş olsunNba takımı son perıyot masummu formdan 5 kısı cıksa daha cok atardı bazi arkadaslar sezon öncesi filan diyecek belkı ama 12 dakikada 8 sayı 4 uncu perıyot
SağolGeçmiş olsun